Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Имаш у Барса и во Ас- Спорт летам ја плескам и ја оваа Х-2 , Хелсингбор Х2 и Рандерс 1 прават мислам околу 50 коефицент , ајде народе денеска е денот за правење пари :D :D

Имаш у Барса и во Ас- Спорт летам ја плескам и ја оваа Х-2 , Хелсингбор Х2 и Рандерс 1 прават мислам околу 50 коефицент , ајде народе денеска е денот за правење пари :D :D

Не летај многу :). Сепак е од интернет преземно не се знае колку е сигурно или дали уопшто е дојава. Добро чим за 10 бона му е уплатено валјда он е сигурен ама ништо не се знае.

2-X не Х-2 !!!!! Пази !!! Чисто да те исправам !!!

Минхен 1860 X2 Мислам дека ке кикснат денес Минхен, со години имаат добар тим и никако да влезат во Бундес како да не сакаат. А имаат максимален учинок дома па време е за кикс.

Дуизбург гг&3плус, 2-1, 1-2

Jaс ја уплатив за 150 во комбинација со Барса 2, Палермо 1Х и Марсеј !!! Па ќе видиме што ќе биде !!!
Јас со Порто, ПСВ и 11 Октомври х2

И Новара ја пуштив Х. Во живо 3.20 беше коеф.

Јас ја пуштив на 200, па ќе видиме како ќе испадне.Чудно не ја блокирале xD

како вака пропуштив добар тип :( ај со среќа нека ви е
баш ме интересира колку е ова сигурно

тешко мн тешко да е вистина, али за после да не се каам ја пуштив и јас :) иначе од мене Марсеј 1-1 за денеска

SINGLE 1:
Tottenham - Arsenal 1 @ 2.25

SINGLE 2:
Groningen - Ajax 2 @ 1.85

SINGLE 3:
Guimaraes - Sporting L. 2 @ 1.90

Не летај многу :). Сепак е од интернет преземно не се знае колку е сигурно или дали уопшто е дојава. Добро чим за 10 бона му е уплатено валјда он е сигурен ама ништо не се знае.
да да грешка у пишувањето од брзање иначе таман ја уплатив 2-Х :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom