Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
И мене грциве ми го матат умот. Гледам во билтенот коеф за Чешка 2.45, а за Грција 2.75. Многу нереално некако, кладилнициве ептен ги потцениле грција, со оглед на тоа како одиграа двете репрезентации во првите натпревари. Ова ми личи на стапица со “помал коефициент“. А за Русија пак трчате сите како шо трчавте за Полска некни. Размислете посериозно: Полска киксна шо киксна првата, како да се исплашија од водството и шансата дека можат да победат на стартот што после им се врати, ама сега веќе нема заебавање, ја видоја вчера како Украина изигра храбро а мислам и дека си имаат некое ривалство со русите, ете и навивачите им се степаја така да јас за денес храбро ќе типувам:

Полска-Русија 1&3+ 4.66
Грција-Чешка 1 било кога 2.00
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 12:36 ---
Русија ми е најчиста за вечер, преку нив че се вадам шо сака нека биди..
Од мене совет, претпазливо :cautious:

Одам со Малазија т1 2+ @ 2.10 , еве зашо :

Singapore are missing alot of regulars here today.
Haris harun (vice cptain)
bahrudin (will miss him on set pieces)
Yasir hanapi (bit part player)
Shi jiayi (Ankle injury) & all the usual suspects.Such as Ishak(captain)…Amri(Top striker).But he has finally relented & called up veteran 41 year old striker Duric.(has a great record against malaysia)

Плус двете екипи немат добра одбрана, па мислам дека ова е добар тип, ем пријателска е.

Исто како вчера со шведска сеа на русија се попаливте, полска не губи вечер !

http://www.sigurantip.com/vijest-uzmite-svoj-bonus-od-200eura-1867.html
Na bet-at-home davaat bonus do 200 evra,jas seuste go nemam aktivirano,ako nekoj veke go ima aktivirano neka kaze koi se uslovite,na koj nacin treba da go koristi,dali ima nekoi konkretni uslovi i ogranicuvanja?
Denes e posleden den za zemanje na bonusot

Абе зависи колку ке ставиш прво.. ако клајш 400 евра тогаш тие ти дава 200.. значи колку шо ке ставиш тие ти даваат 50 % од влогот гратис : )

Абе зависи колку ке ставиш прво.. ако клајш 400 евра тогаш тие ти дава 200.. значи колку шо ке ставиш тие ти даваат 50 % од влогот гратис : )
Не не ,до 200 евра уплата даваат колку колку ќе уплатиш толку ти додаваат.
Ако ставиш над 200 евра ти дава 200 без разлика колку ќе уплатиш,и лани имаа вака исто .

Одам со Малазија т1 2+ @ 2.10 , еве зашо :

Singapore are missing alot of regulars here today.
Haris harun (vice cptain)
bahrudin (will miss him on set pieces)
Yasir hanapi (bit part player)
Shi jiayi (Ankle injury) & all the usual suspects.Such as Ishak(captain)…Amri(Top striker).But he has finally relented & called up veteran 41 year old striker Duric.(has a great record against malaysia)

Плус двете екипи немат добра одбрана, па мислам дека ова е добар тип, ем пријателска е.

2:0 63' izi :pipi:

Како се рачуна во Спорт Лајф ако некој предаде утакмица тенис а не е завршен ни првиот сет?

Како се рачуна во Спорт Лајф ако некој предаде утакмица тенис а не е завршен ни првиот сет?
Томич-Хас ? :) ја имам + , во правилникот пишува 1 коеф. за сите игри ако некој предаде, но на резултатите ја запишаа 2-6 0-6 .. Ако ја имаш минус, сигурно ја фаќаш. Спротивно незнам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom