Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Загреб - Кил (ракомет ЛШ) 2 1.45 добар коефициент за да се сврзе со некоја друга
Загреб од Вардар изгуби пред една недела, па го сменаја тренерот и не верувам дека можат против Кил кој во
бундес-лигата е 28-0-0

Астон Вила ќе влезе 1 со Сандерленд? Се борат за опстанок, а Сандерленд нема за што да игра до крај на сезона така да се на 1 ме влечи :/

Сингл на денот.

Барселона-Реал Мадрид 1.

шарлот - мемфис Тим1 -84.5 80-85
далас - г.стејт Тим1 +106.5 104-94

Шарлот сакс , Дирк рулз !

Да се немало абер од среќа ! последните минута и 29 секунд кош не дадоа далас. Ги пуштија третата постава на чело со гомнарот Ји лианиајанананан ( како и да се вика)
Последните напади
-01:03 Beaubois Driving Layup Shot: Missed
-00:44.1 Azubuike Turnover : Out of Bounds Lost Ball Turnover (2 TO)
-00:15.4 Yi Turnover : Traveling (1 TO)

Убаво ме расположија во 5 сабајле.

арсенал - челзи ГГ
кпр - тотенхем ГГ

Бари 2
емполи 1
кротоне 2
штутгард 2
портсмут 1
бристол сити 1
ковентри 1
тулуз 2
блекбурн 1
хановер 1
систем 9/10

Њукасал 1
херевен 1
херта 1
салзбург 1
бенфика 1
монепље 1
рапид букуреш 2
наполи 1
милан 1
севиља 1

Guilsey-Bishop 2-1 30.00

другари вртат муабети дека е местена,башка на последните 5 натпревари Guilsey имаат победено 4 утакмици со пресврти. :)
ја пробав у копачкаа на 300 денари,ама коефициентот од 25 е намален на 15 ;)

Астон Вила ќе влезе 1 со Сандерленд? Се борат за опстанок, а Сандерленд нема за што да игра до крај на сезона така да се на 1 ме влечи :/
Реално е да биде 1, но Сандерленд има за што да се бори. Колку боље позиција, толку повеќе пари ке земат од ФА :)

Most - 1
Caen - 1
Vila - 1
Cardiff - 1

-----------------------

Да се проба

Ascoli - Brescia - 2 @ 2.7

Ридинг не ја играјте 1,да не се зезнете.
Прославија влез во премиер лига во средата со улетување на терен после утакмица,а денеска би требало да излезе Х,пошо изгледа ќе играат оние што не добивале шанса на претходните утакмици.
Кардиф денеска е 1.

BLACPOOL-BURNELY 1
HUDDERSFIELD-SCUNTHORPE 1
SUNTHPORT-EBBSFLEET 1
SASSUOLO-GUBBIO 1

So mislite za ovie ?

Ридинг не ја играјте 1,да не се зезнете.
Прославија влез во премиер лига во средата со улетување на терен после утакмица,а денеска би требало да излезе Х,пошо изгледа ќе играат оние што не добивале шанса на претходните утакмици.
Кардиф денеска е 1.
Мислиш Кардиф смее да влезе во прва лига? Јас мислам дека англичаниве нема да им "дозволат", ако отидат ќе бидат Кардиф и Свонси од Велс, прв пат во историја мислам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom