Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Г

Гучи

Гостин
Aј ако може мало појаснување околу утакмициве:
1. На Јагодина или против нив? Зашто првата утакмица они ја тепале...
2. Кои се овие Мост? Дали на тие од 2ра лига Чешка мислиш?
Домакините да тепаат на сите :) и да, Мост се од Чешка 2

А

Анноун

Гостин
шарлот - мемфис Тим1 -84.5
далас - г.стејт Тим1 +106.5

Шарлот сакс , Дирк рулз !

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Од колку саатот играат Мост неможам да ги најдам ? минатиот пат ми ја кажаа двојка на 2.3 и си испадна убаво 0-2 тепаше.
Од 16 и 30 играат,во Моцарт имаш Чешка втора лига за играње.

Дајте некои предлози за утре,денеска ме скинаа тие ненормалните Линц и Сент Андра племето да им го ебам нивно.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
шарлот - мемфис Тим1 -84.5
далас - г.стејт Тим1 +106.5

Шарлот сакс , Дирк рулз !
Добро, не ми е јасно со кој памет даваат 84.5 граница на Шарлот, кога јадниве ни 70 коша не можат да дадат. Чисти поклон е Шарлот секоја утакмица.
Исто така и хендикеп 13.5 на Мемфис би требало да излезе.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582
Добро, не ми е јасно со кој памет даваат 84.5 граница на Шарлот, кога јадниве ни 70 коша не можат да дадат. Чисти поклон е Шарлот секоја утакмица.
Исто така и хендикеп 13.5 на Мемфис би требало да излезе.
види сега точно е дека се дрва и Мемфис има силна одбрана ама плејофот почнува така да кој знае со шо состав ке излезат:cautious:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Како што се демотивирани сега прашање е и 65 дали ќе постигнат..не знат кај тераат дефинитивно Шарлот..Џордан да селзи од публика да игра подобар ќе биди од 80% играчите кои му се во тимот..

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
види сега точно е дека се дрва и Мемфис има силна одбрана ама плејофот почнува така да кој знае со шо состав ке излезат:cautious:
Друже, 5 души од форумот да се собереме ќе ги прегазиме Шарлот :D

Мемфис сеуште има шанси за конечно 4 место, што би значело предност на домашен терен против Клиперси.

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Ја за јутре мислу дека Арсенал-Челзи ке искочи ГГ, зашто и две су много добри екипе и имав добар напад и требало би да бидне и 3+. Кој ме разбра добро, кој не ме е па добро :P

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Ја за јутре мислу дека Арсенал-Челзи ке искочи ГГ, зашто и две су много добри екипе и имав добар напад и требало би да бидне и 3+. Кој ме разбра добро, кој не ме е па добро :P
:facepalm:Ало гледате што пишувате бе??Да ве прашам што имавте македонски?????

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
:facepalm:Ало гледате што пишувате бе??Да ве прашам што имавте македонски?????
Македонски у школу имам тројку (3 ако не ме разбираш) а кумановски за жал у школу не се учи такој да тој немаш право да ми викаш колко га знам- а за напади на овија 2 тима ако збориш довољно е ван перси и дрогба по едн гол да дадев и те ти ГГ (y)

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Guilsey-Bishop 2-1 30.00

другари вртат муабети дека е местена,башка на последните 5 натпревари Guilsey имаат победено 4 утакмици со пресврти. :)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Никој не ја проследи Еупен-Ломел 2у1 ? Ме интересира колку беше коеф. поручек, и дали блокираа некаде... ... Јас кога ќе видам такво нешто на ФБ го пишувам 3+ , ама комбинирав со Алтач ГГ .. 0-1:mad:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Зенит - 2
Арсенал - 1
Блекбурн - 1
Барселона - 1
Борусија Дортмунд - 1
После неколкучасовно расправање за утакмиците со ManUtdChampions на фејсбук дојдовме до заклучок дека ова е добитното ливче :)

Kajgana Shop

На врв Bottom