Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
:pos:

Ѕвер си бе да си ибеш векот, у воа време асално ме насмеа.. нека вртат парите :D
Па многу јасно дека се вртат шо ти коа фанеш нели ги носиш па там од дека си ги земал :pos: тие пари се за играње :D утре се ќе дојде во нормала и се така во круг занимација да се има. :pipi: :D

Милан 1х
Рома 1х
Палермо 1х
Наполи х2
Твенте 1x
Фиорентина 1х
Лацио х2
Бетис 1х
Селтик 2
4.7 *500 че :cool:

Брат не се глупирај ќе ти се смеат и врапчињата......оти по твојава логика излегува дека ако некогаш на кладилница фатиш 2000евра,и да ги изгубиш по пат нема да ти биде гајле,бидејќи не си у минус:pos::pos::pos:

Нареден пат запамти дека во систем не се играат коефициенти испод 2 ......оти ако сакаш вака да уплаќаш 2000ден а да вадиш 1000ден...тогаш дај ми ги мене,јас ќе ти дадам 1000ка макар и да не фатиш.:pos:
Уште 2-3 пати ако фате вака може и да му текне

Па многу јасно дека се вртат шо ти коа фанеш нели ги носиш па там од дека си ги земал :pos: тие пари се за играње :D утре се ќе дојде во нормала и се така во круг занимација да се има. :pipi: :D

Милан 1х
Рома 1х
Палермо 1х
Наполи х2
Твенте 1x
Фиорентина 1х
Лацио х2
Бетис 1х
Селтик 2
4.7 *500 че :cool:

Е како ќе пишиш Милан 1x, за другите не знам како се коефициентите ама Милан е 1,30 мислам и немаш коеф. за 1х :pos::sleep: Ако не можда кладилнициве да измислат 1Х2 тип па немаш промаш така, ама 1,0 коефициент па ти врти си ги парите ако немаш друга работа :D

За занимација ли ставаш 2000рки ?!
Шо лично од џепот да не ги извади, фанам па па ги уплатам и ако изгубам тоа шо остане иде уплата со двојна шанса и па ги вратам. :) E сега за денешните непланирано испадна Фарса да киксне и смени ми плановите. :confused:

Е како ќе пишиш Милан 1x, за другите не знам како се коефициентите ама Милан е 1,30 мислам и немаш коеф. за 1х :pos::sleep: Ако не можда кладилнициве да измислат 1Х2 тип па немаш промаш така, ама 1,0 коефициент па ти врти си ги парите ако немаш друга работа :D
1.35 e за Милан а 1х е 1.07 :D

1.35 e за Милан а 1х е 1.07 :D

Опа, во која кладилница иначе тоа, ако е така супер. Стај си 1000, земи 4700, после секој ден така и логички е да не си минус, така се прават пари ;)

EDIT :

Еве сега проверив во Депортиво, дури и до 1,40 коефициентите што се, не даваат можност за 1х....

sivaspor-2
fiorentina-1
mainc-1
valensija-2
фк.брисел-гг
аалст-гг
хеист-гг
ws.woluwe-гг
за похрабрите

за ситно

ла коруња-1
твенте-1
фенербахче-1
рома-1
палермо-1
милан-1

Опа, во која кладилница иначе тоа, ако е така супер. Стај си 1000, земи 4700, после секој ден така и логички е да не си минус, така се прават пари ;)
EDIT :
Еве сега проверив во Депортиво, дури и до 1,40 коефициентите што се, не даваат можност за 1х....
онлајн ја има 1x а може и така да ги играам али може и да сменам со др доколку и од там ја исклучат а плус уште 1-2 од 1.20 со дупла шанса
Во АС Спорт ја има 1х

Феенорд-Ајакс 2
ова малце на среќа идам ама има шанси да испадне.

Феенорд-Ајакс 2
ова малце на среќа идам ама има шанси да испадне.

Најзаебаните утакмици се овие во Холандија, многу често местат. Ако ти така викаш, поубо напиши таму 1 во 2 некоја шо немат врска, на среќа... па ако те послужи... со здравје да си ги служиш парите, шо да ти речам :D

Може за утре некои сигурни утакмци, не е битен коефициент, битно е да фатам :D

најпаметен муабет на форумот за 2012 година..не верувам дека ќе произлези подобар пост од овај!:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom