Sid Vicious
MBE
^ И со колку уплата и колку добивка пошо гледам ептен мали коефициентите,над 1.4 немаш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ И со колку уплата и колку добивка пошо гледам ептен мали коефициентите,над 1.4 немаш?
Добивка околу 1100 денари ,груба пресметка. Уште една да влегла ќе си бил добар 4 илјади
хаха, во минусДобивка околу 1100 денари ,груба пресметка. Уште една да влегла ќе си бил добар 4 илјади
Не бе не сум во минус 500 лично се мои 1500 од вчера шо фана со уплата 20 ден и такахаха, во минус![]()
Не бе не сум во минус 500 лично се мои 1500 од вчера шо фана со уплата 20 ден и такаТоа се е планирано
![]()
Дај нешо за утре кажете, 4-5 утакмици сигурни ако има, мислам фала богу немат нишо сигурно ама шо мислите дека ќе влезат, поголеми коефициенти од 1,4 поголеми.
Palermo - Novara 1 1.55
Толку од мене![]()
Тие 1500 не се лично мои пишува си убаво фана ги вчера со 20 денПланирано наместо 1500 да бидеш 500 во минус.Дете со секој нареден пост се повеќе и повеќе се срамиш затоа размисли малку пред да напишеш нешто.
Подобро да ги уплатеше на Реал барем ќар ќе беше 200 ден,ама вака ништо,слабо математика слабо.
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 00:20 ---
Palermo - Novara 1 1.55
Толку од мене![]()
Тие 1500 не се лично мои пишува си убаво фана ги вчера со 20 ден
значи 520 сум дадел каков минус збореш
е сега фарса шо ме издупи и тоа милион сигурна утакмица никој не е крив
Не бе не сум во минус 500 лично се мои 1500 од вчера шо фана со уплата 20 ден и такаТоа се е планирано
![]()