Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе го чекав уште Марсеј, ги фатив Војводина, Хајдук, Бердих и ме еба Зенит, Апоел без пораз во ЛШ, ццц..

Арсенал - ГГ
Порто - 3+
Марсеј - 1
Валенсија - 1
Питсбург - 1
Монтепаски - 1

и уште едно

Милан - 1X
Aрсенал - Х
Челзи - 2
Шахтјор - 1

леверкузен -гг

валенсиа- 7+ ,1

марсеј - гг

шахтар - гг

шо како е..иам уште 50 центи на овој рачунот..дај да измозгаме некој тикет да земаме некое евро оти не ја бива работава...:D
хахах ајде некое инфо за овие Колумбијците да опнеме некоја пара мош ке се врнеме :D

хахах ајде некое инфо за овие Колумбијците да опнеме некоја пара мош ке се врнеме :D

ја нешто вакво планирам

Atletico Nacional - Deportes Perei 1

Once Caldas - Itagüí 1
Washington Capitals 1
Pittsburgh Penguins 1
Vasco da Gama 1x

мислам јас не планирам де..ги препишав од претходниве постови..ми изгоре мозокот сега од нервоза па неможам да га мислам баш..:D

По по по....машала кладилнициве се омрсија денес.....јас мислам дека утре треба 70% од утакмиците да излезат....а ако и утре има многу киксови....тогаш со гарант четврток ќе биде екстра добитен ден.

Ако ништо друго барем,ова го научив од долгото следење глуп фудбал.:)

Овој пост ми е од вчера.....така да чим и денеска бил заебан ден....тогаш останува утре да се соберат плодовите :sneaky:

Лига на "шампињони" се погодено ,паѓам и тоа јако на ебаната Сиена со умренио Казан ....

За утре имате 90 % сигурна утакмица:

Констанца - Металург 2 1,8

Мој тип е тоа.Ако гледаше во саботата ги згази Металург дома овие Констанца , и на Металург му треба победа за да иде во осминафинале на ЛШ. Лино Червар направи добар тим, и во групата Металург се 2ро место.Констанца се последно со ниедна победа.

Мое е да предложам , ваше е дали ќе го играте :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom