Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ама не е ова sure bet пошто имаш 3+ ...

800 ризик за 120 ?! А ми се смеевте за 0-3 кај Челзи со Арсенал на 100рче :D

Ако веќе ризикуваш нели е поарно да направеш комбо со друга утакмица , пример :

Стоке 0-2 + Јаблонец 0-2 = 3.2
Стоке 0-2 + Јаблонец 4+ = 4.95
Стоке 4+ + Јаблонец 0-2 = 6.82
Стоке 4+ + Јаблонец 4+ = 10,5

Ама секако и да влезе тикетот пак си малце во ќар ...

може и така да се бараат натпревари, добра идеа. стојат малце пари за добивка оти и на малце ги пишав, на 500. играј на 10 000 :D ако се малце :P
--- надополнето: Oct 30, 2011 11:02 PM ---
ova ne e nikakov sure bet.

аман, не е де, рачунањето е така, за шур не е шур

бркај првенство каде или дават малце голови или многу. пример франција денес немаше ниеден натпревар со 3 гола, италија само лацио, украина пак, сите денес од прва лига беа 0-2.

гледај некој меѓусебен дуел да е или со малце голови или со многу во минатото. колку поголема разлика во коеф толку поубаво. сепак помал ризик е од ливче со 3 утакмици или две
ako веке така сте одлучиле барајте утакмица со коеф за 0-2 2.25 тогаш и за 4+ ти е некаде толку и рокајте ке имате ќар и кога ке паднат 3 гол ништо и најважно за да го вратиш влогот ке треба да фатиш 8-9 пати Ризикот е ОГРОМЕН НЕ се ИСПЛАЌА бре луге
--- надополнето: Oct 30, 2011 11:07 PM ---
nemas net account ?
имам
али сакам и по кладилнициве да стегам

може и така да се бараат натпревари, добра идеа. стојат малце пари за добивка оти и на малце ги пишав, на 500. играј на 10 000 :D ако се малце :P
--- надополнето: Oct 30, 2011 11:02 PM ---

аман, не е де, рачунањето е така, за шур не е шур

А ако бидне 3+ шо праеме после :) пари ни за јаже нема да има :pos:

Викам ти , досега ако нешто добро ми легнало , тоа е играње сингл или дабл и гонење коеф околу 2.00-5.00 .

Пример за утре, без анализи онака лаичи , може некоја комбинација од :

Stoke 1x / 0-2
Fener 1
Sevilla 1
Simon 1
Nant 1x / 0-2

2-3 утакмици на тикет , 500 уплата . Да кажеме , Stoke 1x @ 1.29 Fener 1 @ 1.30 , Simon 1 @ 1.45 прават 2.4 * 500 = 1200 , шо значи 700 ќар . А не е многу голем ризикот , имаш една со двоен знак , еден тенис кај шо или е 1 или е 2 , и имаш еден тешок фаворит на домашен терен .
--- надополнето: Oct 30, 2011 11:15 PM ---
ako веке така сте одлучиле барајте утакмица со коеф за 0-2 2.25 тогаш и за 4+ ти е некаде толку и рокајте ке имате ќар и кога ке паднат 3 гол ништо и најважно за да го вратиш влогот ке треба да фатиш 8-9 пати Ризикот е ОГРОМЕН НЕ се ИСПЛАЌА бре луге
--- надополнето: Oct 30, 2011 11:07 PM ---

имам
али сакам и по кладилнициве да стегам

па тпа збореме де , дека не се исплаќа :noze:

3 и нешто е коеф. за Њу Касл утре.Ќе го ставам за 100че чисто колку да не ми биде криво ако стварно испадне 2 :)
Иначе колку е коеф. за 0-2 и 3+ на утакмицава? (Стоук-Њу Касл)

Добра недела за мене со околку 100+ евра у плус...не знам како да ги симнам тикетите од Бет365 за да ги прикажам тука али ај коа ке научам како се прае тоа ке прикачувам :D

3 и нешто е коеф. за Њу Касл утре.Ќе го ставам за 100че чисто колку да не ми биде криво ако стварно испадне 2 :)
Иначе колку е коеф. за 0-2 и 3+ на утакмицава? (Стоук-Њу Касл)

sportlife : 0-2 @ 1.65 4+ @ 3.50, а 4-6 @ 3.70

Добра недела за мене со околку 100+ евра у плус...не знам како да ги симнам тикетите од Бет365 за да ги прикажам тука али ај коа ке научам како се прае тоа ке прикачувам :D
nemas ptreba da gi pokazuvas, neka ti se mnozat

Тешко да тепа Њукасл утре...според мене тежок меч од 0-2 или 1X...
Mислам 1 и нему треба да му дојт крајот
+
Долгополов 1
Литекс 2
и Јаблонец 1

Симон кое место е...има ли шанси за завршниот турнир да се квалификува...?

Симон кое место е...има ли шанси за завршниот турнир да се квалификува...?

Да , мали шанси , ама не верувам дека ќе успее . Тсонга ќе биде 8ми

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom