- Член од
- 31 март 2008
- Мислења
- 2.576
- Поени од реакции
- 1.876
а нели е подобро наместо три, со тој шур бет, да трчкаш само две, пример ако си читал за утакмицата, и сите добри типсери викат дека ќе биде 1 ти ќе уплатиш и за 1 и за Х. ризик е ама тоа ќе би го правел само на некој добар предлог.Пред почетокот на првенството ги испофаќаа , ама не ги казнија многу .. а требаше .. Ама коа видеш Турците не местат помалце од Финска ( исто имаа скандал за местење , скоро сите екипи од Финска 1 страдаа ) , Норвешка 2 , Шведска , Гејците ( исто ги фатија пред почетокот ) , да не почнувам за Италијанците , Хрватите , Австрија 2 итн ... плус не е само фудбалот , пред 2 недели излезе нова листа за 41 тенисер и тенисерки , 50 % од нив беа осомничени , 50 % беа под истрага , и замисли си 70-80 % од тенисерите/тенисерките беа од Балтичките земји , Италија и Балканот
Јас имам неколку пати кажано , си играм еден начин , гонам коеф помегу 2.00 и 3.00 со уплата минимум 300 и макс 2000 , зависи колку сум убеден во тикетот . Најчесто играм сингл или дабл , поретко трипл или 4 натпревари. Сеа за сеа , добро иде во последните 2 години.
друго, да не комбинираме само 1 х и 2, ами на пример и на голови, еве или 0-2 или 4+
ризик е ако паднат 3 гола али јебига
добар предлог е ова шур бет треба да го размозгаме
јас сум секогаш за нови идеи, мислам дека секогаш има начин да се добие. само треба поубаво да се погледне