Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе одмараат многу играчи кај Малага заради Лига на шампиои што играат .Valladolid-Malaga 2 3.40 koef Malaga 2 utakmici po red nema tepano a u posledni 5 megusebni dueli so valladolid e ima 3 pobedi![]()
Прегледај го приврзокот 59765
За утре ова го играмИч не ги сакам овие коефициентиве 1.20 -1.30 ама ај нека тера вака тикетов
![]()
Веќе уплатено , ако не победат со овие најскапан тим во цела лига тек тогаш има да се дешаваат револуции во клубот .оти Звезда? лом се направија после нерешено со Рад кој сите играчи ги продаде игра сега со деца и помалце играч не можеа да ги тепаат со пенали и со се..и Пазар не е нешто подобра ситуација финансиска но не вреди поарно одбегни ја..
Колку ги пратиш тенисиве?Nadal - Harrison 20,5 - (1,75)
Isner - Hewitt 9,5+ prv set (1,50)
Federer - Istomin 9,5+ prv set (2,10)
Gulbis - Tipsarevic 1 (1,85)
Goffin - Mayer 2 (2,00)
Nalbandian - Janowicz 2 (2,20)
Еве ви еден тикет од мене, шифрите се од SportLife, 44,8 квота.
А ова е поприлично сигурно а?ДоволноМислев ова и не е баш лесен тикет, многу многу тежок, како што може да видиш ги типувам тенисите што се 55-45 шансите, а некаде и на аутсајдерот типувам.
Ова ќе оди на ситно, 50 денари најверојатно, колку да пратам. На покрупно ќе одиграм ова : (5,3 квота)
Прегледај го приврзокот 59790
Ако не се лажам Металург таму замина со младинци...ова морам да го пробам
Загреб - Металург 1(6,5)хендикеп во Оризонт
Пуштај ја слободно на бет365 ја имет блокирано и плус гледам сега можит да ја пуштат после со хендикеп -10.5ова морам да го пробам
Загреб - Металург 1(6,5)хендикеп во Оризонт
А мислиш во Хоризонт нема да ја сменат?Пуштај ја слободно на бет365 ја имет блокирано и плус гледам сега можит да ја пуштат после со хендикеп -10.5