Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Untitled.png
За утре ова го играм :) Ич не ги сакам овие коефициентиве 1.20 -1.30 ама ај нека тера вака тикетов :)

Valladolid-Malaga 2 3.40 koef Malaga 2 utakmici po red nema tepano a u posledni 5 megusebni dueli so valladolid e ima 3 pobedi :D

Прегледај го приврзокот 59765
За утре ова го играм :) Ич не ги сакам овие коефициентиве 1.20 -1.30 ама ај нека тера вака тикетов :)

оти Звезда? лом се направија после нерешено со Рад кој сите играчи ги продаде игра сега со деца и помалце играч не можеа да ги тепаат со пенали и со се..и Пазар не е нешто подобра ситуација финансиска но не вреди поарно одбегни ја..

оти Звезда? лом се направија после нерешено со Рад кој сите играчи ги продаде игра сега со деца и помалце играч не можеа да ги тепаат со пенали и со се..и Пазар не е нешто подобра ситуација финансиска но не вреди поарно одбегни ја..
Веќе уплатено , ако не победат со овие најскапан тим во цела лига тек тогаш има да се дешаваат револуции во клубот .

Nadal - Harrison 20,5 - (1,75)
Isner - Hewitt 9,5+ prv set (1,50)
Federer - Istomin 9,5+ prv set (2,10)
Gulbis - Tipsarevic 1 (1,85)
Goffin - Mayer 2 (2,00)
Nalbandian - Janowicz 2 (2,20)
Еве ви еден тикет од мене, шифрите се од SportLife, 44,8 квота.

Bayern Munchen-F.Dusseldorf 4+ 2.20
Freiburg-Wolfsburg -1 1.95
Schmona- Sakhnin- 1 1.60
Anderlecht-KV Mechelen - 1 1.30
Ascoli-Empoli 3+ 2.00
Egri-Videoton 2 1.40
можна добивка 1249 денари.
влог- 50 ден. :D

Nadal - Harrison 20,5 - (1,75)
Isner - Hewitt 9,5+ prv set (1,50)
Federer - Istomin 9,5+ prv set (2,10)
Gulbis - Tipsarevic 1 (1,85)
Goffin - Mayer 2 (2,00)
Nalbandian - Janowicz 2 (2,20)
Еве ви еден тикет од мене, шифрите се од SportLife, 44,8 квота.
Колку ги пратиш тенисиве? :)

Колку ги пратиш тенисиве? :)

Доволно :D Мислев ова и не е баш лесен тикет, многу многу тежок, како што може да видиш ги типувам тенисите што се 55-45 шансите, а некаде и на аутсајдерот типувам. :)

Ова ќе оди на ситно, 50 денари најверојатно, колку да пратам. На покрупно ќе одиграм ова : (5,3 квота)

200.jpg

Доволно :D Мислев ова и не е баш лесен тикет, многу многу тежок, како што може да видиш ги типувам тенисите што се 55-45 шансите, а некаде и на аутсајдерот типувам. :)

Ова ќе оди на ситно, 50 денари најверојатно, колку да пратам. На покрупно ќе одиграм ова : (5,3 квота)

Прегледај го приврзокот 59790
А ова е поприлично сигурно а? :D
--- надополнето: 9 март 2013 во 12:18 ---
ова морам да го пробам
Загреб - Металург 1(6,5)хендикеп во Оризонт
Ако не се лажам Металург таму замина со младинци...

ова морам да го пробам
Загреб - Металург 1(6,5)хендикеп во Оризонт
Пуштај ја слободно на бет365 ја имет блокирано и плус гледам сега можит да ја пуштат после со хендикеп -10.5

Пуштај ја слободно на бет365 ја имет блокирано и плус гледам сега можит да ја пуштат после со хендикеп -10.5
А мислиш во Хоризонт нема да ја сменат? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom