Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Кристал Палас - Т1 2.0
Транмере - Т1 - 2.15
Порт Вејл - Т1 - 2.20
Лутон - Т1 - 1.85

17.5

Rakomet * Randers - Larvik 2 1.45
Kosarka * Zadar - Radnicki 2 1.55 ( Super Tip )
Tenis * Stosur - Keys 1 1.50
Hampton - Hsiegh 1 1.40
Ferer - Anderson 1 1.17
Vkupen koeficient 5.52 (SportLife)
----------------------------------------------------------------------------------------
Bayer M. - F. Dusseldorf 1-1 1.35
Panatinaikos - Kerkyra 1 1.3
Man.City - Barnsley 1&3+ 1.4
Egri - Videoton 2 1.40
Barcelona - La Coruna 1-1 1.34
Vkupen koeficient 5.11 (SportLife)
Sto mislite za tiketive...Ke vleze nekoe ili tesko :D ;) pozdrav i srekno na site

Everton - 1
М'gladbah - 1
Malaga - x2
Psg - 1 3+
Anderleht - 1
Crvena zvezda - 1
Herakles - 1

Everton, да ви ебам мамата на сите по ред...

Untitled.png

:eek:

Freiburg - Wolfsburg 1 @ 1.95

Волфсбург до сега НИКОГАШ нема победено кај Фраибург, последно се вратил со 1 бод од Фраибург во 2002 година. Значи Волфсбург кога гостува кај Фраибург стално губи. Така да и денес одам по традиција !

Deneska izigrav rano rano eden tiket
Hajduk Kula-OFK Beograd T2 2 + 2.7 (3-0 e da sibi veko)
Stutgart II- Darmstadt GG 1.85 (0-1)
Grimsby-Kidderminster GG 1.65
Aalborg-Esbjerg 1 2.1
Brechin-Forfar gg 1.5
Almeria-Las Palmas T1 2+ 1.9

Ја чека татко ми Лимиерик - Корк сити ГГ за 4 500 за 50 уплата, ама наместо вчера ке се изгира утре...Ке сака да ја покрие сигурно:(, некој предлог да дадете како...

Ја чека татко ми Лимиерик - Корк сити ГГ за 4 500 за 50 уплата, ама наместо вчера ке се изгира утре...Ке сака да ја покрие сигурно:(, некој предлог да дадете како...
НГ бе аман. :)

18:30 Менхенгладбах - Вердер 1
- Менхенгладбах откако изгуби од Лацио во европа лига уште првенството им остана да го играат така да верувам ќе следат подобри резултати од нивна страна, сигурно ќе атакуваат и на 4тото место кое значи квалификации за лига на шампиони. Немаат отсуства во тимот додека за Вердер кој е лоша форма (3 порази) нема да настапат дури 7 играчи денеска.
15:30 Баерн - Дизелдорф ГГ3+
- Среда Баерн го играат реваншот во лига на шампиони така да не верувам дека ќе форсираат нешто премногу на натпреваров иако гледам ќе играат со стандардна постава (изгледа), сепак бегаат доста верувам ќе се штедат за натпреварот од ЛШ а ништо чудно и да пуштат некој бод на Дизелдорф кој се бори за опстанок така да очекувам доста голови тука.
20:00 Валенсиен - Лил 2
- Влегува во форма Лил и на последните 5 натпревари има 4 победи а играше со едни од подобрите тимови таму, плус стандард играат во европа верувам и годинава ќе се из/борат за такво нешто.. плус кај домаќиниве фалат доста играчи.

12.3 коефициент.

Што ќе брани 4 500 добивка со 50 уплата. Нема 20 000 да земе, па да ги брани.
А и освен НГ нема некоја добра опција за бранење. НГ исто така нема да има некој огромен коефициент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom