Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Vcera fativ interesno livce
Lazio 1
Newcastle X2
Lyon-Tott 2+
Liv-Zen 2+

Imam dobra kombinacija ali toa e za strplivi igraci,i za malku povisoki uplati.
Nica-Reims 1X (1.13)
Menhengladbah-Dortmund 2+ (1.15)
Newcastle-Southampton 1 (2.15)
Schalke-Fortuna 1X (1.07)
Atalanta-Roma X2 (1.35)
PSG-Marsej 2+ (1.25)

Koeficient e ramno 5
Uste samo PSG,valjda nekoj go uplati ova u petokot koga gi postaviv na forumov.

:cool:
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 17:00 ---

тоа ти е унутрашен инстикт имам некое чуство дека ке биде така и тука нема двоума

Каков инстикт, каков ѓавол? :facepalm:

Што ќе направам јас со 1,20 квота? Кажи некоја со која може барем да се дуплираме.....:tapp:

Каков инстикт, каков ѓавол? :facepalm:

Што ќе направам јас со 1,20 квота? Кажи некоја со која може барем да се дуплираме.....:tapp:

ајде еве ти интер милан т2 2.35 коеф

Хајдук - Динамо одложена е ? и доколку е се знае ли кога ќе се преигрува :confused:... Ја имам на тикет не за друго :)

Хајдук - Динамо одложена е ? и доколку е се знае ли кога ќе се преигрува :confused:... Ја имам на тикет не за друго :)

Одложена е поради многу вода на теренот, можно е утре да се игра така спомна коментаторот.

All in e широк поим Бузуки... ;) Полека со таа фраза да не излажеш некој да те следи на поголеми пари...

Денес Волфс Кардиф х-2...

Уште еден прелаз во прва лига, Феенорд 2-1 сега за сега...
Хахаха, уште атлетико остана ;) Јас го пуштив тикетов за 300ки.. 2200 добивка :)

:cool:
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 17:00 ---

тоа ти е унутрашен инстикт имам некое чуство дека ке биде така и тука нема двоума
Ти благодарам за натпреварот го изиграв и добри пари добив, сепак не е мал коефициентов и те молам кога ке имаш пак такво чувство пак напиши го натпреварот, цар си секоја чест (y):)

Ти благодарам за натпреварот го изиграв и добри пари добив, сепак не е мал коефициентов и те молам кога ке имаш пак такво чувство пак напиши го натпреварот, цар си секоја чест (y):)
Прв пут е бесплатно наредан пут 200ден. ке тражи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom