Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не има инфо за вечер Колумбија шо со состав планира да излегува?
Се мислам дали да ја бранам уште таа ми остана.
Posibles alineaciones:
Guatemala: Ricardo Jerez; Rafael Morales, Rubén Morales, Cristian Noriega, Elías Vásquez, Marco Tulio Ciani, José Contreras, Marco Pappa, Carlos Figueroa, Mario Rodríguez y Ángelo Padilla. Entrenador: Víctor Hugo Monzón.
Colombia: Faryd Mondragón; Mario Yepes, Cristian Zapata, Pablo Armero, Carlos Valdéz, Edwin Valencia, Aldo Ramírez, Macnelly Torres, Téofilo Gutiérrez, Fredy Guarín y Radamel Falcao. Entrenador: José Pékerman.
Estadio: SunLife Stadium, de Miami.

то шо значи? дека мексико 3 разлика ќе тепа?

да тоа значи..Мексико има одличен тим додека Јамајка е дебакл тежок :) тоа се гледа и по последните резултати така да ја играм -2 доколку тепаат 2 разлика се враќа влогот.

да тоа значи..Мексико има одличен тим додека Јамајка е дебакл тежок :) тоа се гледа и по последните резултати така да ја играм -2 доколку тепаат 2 разлика се враќа влогот.
е ја ја изиграв само 1. коеф од 1,25 ми беше доволен. ја искомбинирав со ирак, катар, бурж и адемар, сето 1 за 550 денари.

Фалкао и Џејмс Родригес се во аут највероватно само тоа го има..

за вечер Мексико -2
Фалкао допатувал во Мајами на изненадување на сите

Iceboy тоа се најверојатните почетни состави на двете

Фалкао допатувал во Мајами на изненадување на сите

Iceboy тоа се најверојатните почетни состави на двете

па се очекуваше и за Атлетико да настапи..сега и да го игра сигурно ќе има мала минутажа пошто е пријателска..инаку за вечер Мексико -1.5,Боливиа,Парагвај и Колумбија за на тикет се ок :)

ако се одиграат 60минути и се прекине и не се одигра ти се смета коефициентот,ако не е ич играна нормално 1 коефициент без разлика кој се причините

зошто 2 мексико. дај објаснување. уше таа ја чекам за 1000-че.
од нба за вечер
шарлот -98,5 коша
орландо -95,5 коша
голден стејт -100,5 коша
лап, 1500-ки :D кој ме послуша, си зеде парички

уште то смрденото мексико да влезеше че си имав уште 1000-ка :(
КО НЕМА НА СП ДА НЕ ПОЈДАТ!!! :mad:

ќе игра Хауард за Лејкерс вечер? ако не игра треба да е изи на Гарнет овер 14.5..

Tomasino нешто од ракометиве?

Simon +18.5 @1.80
Stakovski - Ito(+3.5) 2hen.gemovi @1.80
Gasquet - Clownfils 1 @1.60

= 5.2

арно што се успав , сега ќе бев нервозен . троицки беше поклон 2јка хендикеп . 0-6 2-4 и предал во стил на другар му Типсаревиќ

ќе игра Хауард за Лејкерс вечер? ако не игра треба да е изи на Гарнет овер 14.5..

Tomasino нешто од ракометиве?
За денес мислам дека е добро да се изиграат на голови....
Медведи-Хамбург...
Според традицијата паѓаат доста голови на нивните мечеви...
http://www.rezultati.com/utakmica/Iqibl9rT/#omjer;overall
Ризична ми е на конечен,овде се бива...посебно шо е меч за прво место во група....
ХСВ во последно време не е на нивото како на времето,ранливи се,посебно гледам чкрипат во одбрана...
Од друга страна Медведи отсекогаш биле екипа која постигнува(но и прима многу голови)....
Типувам дека ќе има многу голови,посебно од страна на Медведи,ќе ги играм T1 +30.5 гола(во спортлајф)...
Доколку нема свој ден голманот на ХСВ треба да дадат мечките 31 гол....
Фленсбург-Партизан....
Овде одам со Т1+34.5
Можеби е многу,но сепак со оглед дека Партизан прима над 30 и кусур гола во просек во ЛШ вреди да се проба..
Едноставно не се за овде,и нивните мечеви се нешто како полесен тренинг за екипите....
Очекувам Фленсбург да ги изрешета....
Одамна немале толку силна екипа,максимално покриена на сите позиции со врвни играчи....
Шафхаузен-Пик Сегед
Шафхаузен несреќно изгуби во Сегедин...
Цело време водеа,на крај изгубија во последна секунда....
Сепак то беше почеток на групната фаза,оттогаш изгубија многу...
Денес можеби им е последна шанса да се вратат во игра за 4то место....
Меч на сезоната е за нив...иако мали се шансите да одат понатаму,зошто ги чека гостување во Загреб,+утакмица со Берлин дома,два тешки меча во кои немаат некои големи шанси....
Па тука ќе ја бараат шансата..
Не ми се некако стабилна екипа и во Швајцарското првнество варираат...
Треба да се проба на 1,само заради коеф 1,75-1,80(ама со доза на претпазливост)....не се јаки како порано...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom