Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Реал 2.75
Рома 3.5
Фиорентина 4.1
Арсенал 5
Ливерпул 5.5
мин е 9.6 коеф од каде 4.6 која обл е тоа
Па и да се вакви коеф..мада пак ми е чудно? Од која кладилница ти е Рома 5+ 3.5 :eek:....
Ако бараш 2/5, ги множиш најмалите коеф. а тоа се 2.75 и 3.5 кои ти даваат 9.625. Ако уплата ти е 50 ден. значи комбинација ти е 5 ден. Ако ги погодиш само тие две имаш 50 ден. добивка минимална, а не 500 ко шо викаш ти :eek:

Па и да се вакви коеф..мада пак ми е чудно? Од која кладилница ти е Рома 5+ 3.5 :eek:....
Ако бараш 2/5, ги множиш најмалите коеф. а тоа се 2.75 и 3.5 кои ти даваат 9.625. Ако уплата ти е 50 ден. значи комбинација ти е 5 ден. Ако ги погодиш само тие две имаш 50 ден. добивка минимална, а не 500 ко шо викаш ти :eek:
Од Барса
Максималната со 27.5 коеф 137 ден а пишува максимална добивка 850 ден. Нема шанси мин 9.6 со уплата 50 добивка да е 50 ден. За мин намали го за 3 пати тоа е 300 ден. Секаде е различна комбинацијата некаде 3 ден, 5 ден ... итн

се дели со бројот на комбинации,ако бара 2/5 значи се 10 комбинации па минимална добивка ќе му биде 48 МКД :pos:

се дели со бројот на комбинации,ако бара 2/5 значи се 10 комбинации па минимална добивка ќе му биде 48 МКД :pos:
Па тоа му викам де, ама изгледа дечкото не разбира како се сметаат системите ;) Колку ќе чини една комбинација зависи од уплатата и бројот на комбинации, тој мисли дека кладилницата сама одредува тоа :pos:
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 16:00 ---
Ајде бе Арсенал бе побогу :facepalm:
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 16:09 ---
Конечно и за мене да фати магијата :D Она од Гибс беше чудовишно :cuc:

Ах бре Фиорентина :facepalm:

Можно ли е ова и со Јуве? Гледа некој?

Ах бре Фиорентина :facepalm:

Можно ли е ова и со Јуве? Гледа некој?
Не играм такви премали коеф, на претешки утакмици. Затоа јас ГГ и :rolleyes:
Се молат Парма или Палермо да дат уште еден гол.
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 16:42 ---
Thanks ;)

Катастрофа, можно ли е ова шо го прает Фиорентина и Јуве?
Пауза прам до 18 сеа...

Dobro , ne pisav deka e 100% jas , ako sakas igraj si ja , i da , ne mi igrash ti mene 1000 den ko sto go igrav jas , ajde plati tamu 30 den 10 utakmici da ti projde denot .

ajt kiss

Не е за парите , и не беше за играњето на ситно ....беше дека НЕ испадна ...и дека ми е криво пошо само таа ја чекав за 3 бона ...т.д повеќе отколку што ти би добил :D

пс:за 250 го уплатив бе :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom