Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Само што сакав да пишем да ја прбам магијата за селтик,ете пенал и гол:pos::pos:,дали се важи ова:pos:.
--- надополнето: 5 декември 2012 во 22:23 ---

Има ли некој магичен начин да влезат Барса, Манчестер и Шахтјор ГГ3+ ? :D

Јас да не ни пробувам, многу ми треба за да бидам добитен, дури два гола :icon_lol:

Aхааааа, ај уш еден гол ми треба, уште само еден!

Штета што не го уплатив за повеќе, ипак задоволен :)

wx3P7JVQ.jpg

Убајна ден за на голови.. само шо на сите лифчина Барса беше 3+ и Утд :P
Денеска беше за кладење во живо... дефинитивно.

Ѓи чекам уште сан антонио и лејкерс пак не ми иде памет :D,што викате би требало да влезат?

Некој да кажи 1 или 2 сигурни утакмици за утре т.е денес,уште 100 денари иам :unsure: да ги уплатам или да биди или да не биди :rolleyes: :P

Уште Њујорк го чекам на полувреме да води повеќе од 4.5 коша
LET'S GO NYK

TheGambler advises: Не се летајте по Јуве како овчички кои чекаат да бидат истрижани. :D Да немаше кладилници најверојатно ќе си ја одиграа без голови со додавање на топката, вака касата мора да се полни. Натоварен е Х и уште се товари ширум светските кладилници. :) Скоро и да нема кој не ја знае оваа “дојава“. Ако не се лажам Јувентус ако победи, пак одат Шахтјор и Јувентус натаму пошто Шахтјор има подобар меѓусебен дуел со Челзи (дома ги победија 2:1, а на гости загубија 3:2). Ако Шахтјор победи и Челзи исто така победи, тогаш одат Шахтјор и Челзи. Значи дефинитивно оваа утакмица е за избегнување, јас нема да ја играм ама ако би морал да ја играм ќе ја играм 2 конечен или 12 дупла шанса. Некогаш, да не кажам секогаш вреди да се игра спротивно од најголемите уплати, па да видиме вечерва како ќе биде. На крајот на краиштата можно е Шатхјор - Јувентус да заврши Х ама ќе има пиздарии на другите утакмици и кладилниците пак ќе се наполнат. :D

Еве мој вонреден тип (пошто сум на пауза од типување до 2013 :)) кој сака да го проба:

1015 Shakhtar - Juventus 2 @ 4.00 5/10 0:1 FT ✓ (Златна копачка)
6016 Shakhtar - Juventus 12 @ 1.79 8/10 0:1 FT ✓ (Спортлајф)

;) ;) :cool: :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom