Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Koj igra online neka ja igra vecer
Union San Felipe - S.Morning 2

http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_038102

ova vi e link do bet365 i so registracija dobivate do 100% bonus od vkupniot iznos sto ke go ufrlite na prvata uplata do 100 evra maksimum

najdobro za kladenje vi e so visa internet od stopanska banka ili od tutunska banka neznam koja bese kartickata

Исто пробајте Ливорно 1, јас ја имам 2 у 1 0-1 губат околу 5 коефициент е за кец би требало да влезе пробајте...

Ренџерс 1
Милан 1
Звезда 2

1.87 во Спорт Лајф , ќе ставам 2500 - 3000 па шта буде нека буде

Момци, Кардиф и Свонси може да влегуваат во Премиер лигата? Знам оти се од Велс.
Оти лагам Кардиф да ја ставам на тикет..

можат како не можат :D кај видовте такво нешто

3-2 :helou:
Torquay - Port Vale 1
Peterborough - Plymouth 1

--- надополнето ---

Па тогаш која е целта да се натпреваруваат во втора англиска лига кога немаат право да играат во ПЛ ?

На место е поставено прашањето ке ти дадам класичен пример .
Барелона Б игра во втората лига и е извесно дека ке може да отиде во 1 ва лига ама не може затоа што 2 состав на една екипа не може да бидат во иста лига .

Парма - Интер 2 @ 1.90
Реал М - Барселона 1 @ 2.75
Евертон - Блекбурн 1 @ 1.80
Олханенсе - Фереира 1 @ 2.45

Момци, Кардиф и Свонси може да влегуваат во Премиер лигата? Знам оти се од Велс.
Оти лагам Кардиф да ја ставам на тикет..

Можат да влезат.Лани плеј-оф играја ама од Блекпул изгубија.И Белами не го зедоја за да седат во втора лига, а и тој имаше изјава пред неколку дена дека и да влезе Кардиф во прва лига не се знае дали ќе остане таму или ќе се врати во Сити

Барселона Б не смее затоа што е втор тим на Барселона. А Кардиф и Свонси може да влегуваат, пред неколку сезони не можеа, ама сега им е дозволено.

Инаку за денес:

Dubnica - Spartak Trnava - 1
Roma - Palermo - 1
Guimares - Maritimo - 1

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom