Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
coekov garantira !!!!!!!!!!!
i jas mu veruvam nego
dosega imav edna od nego do poluvreme mu zakopa 4tiriiii so 3koef e to e dojava Uppercut ne tvoive sho vreda 20evra i sho si gi nagajga nekoe dete !
epa nov sum i prashuvam

ajde be sum za zaso da ne...eve jas odma ke gi ubedam site da dadat pari i toa mnogu lesno...

primer! vo sabota vo 14:00 site bide u kladilnica taa i taa...ili u kafic seedno...site nosete si pari...sednuvame gi stavame u pliko site po 100-200-1000e zavisi kolku dusi sme...TI ke ni ja kazesh utakmicata ke si ja uplatime eden po eden po kladilnici,na net i slicno...i od 3 ja gledame...ako direkno od KLUBO ne iskoci si gi vrakame sekundarno parite od plikoto i ke znaeme kade ziveesh i narednite dve ke ni gi kazesh gaga so toa sto ti pred nas ke uplatish najmnogu pari na isite...

ako tebe ti odgovara ova! togash jas mislam deka cel forum ke dojde u taa klac i ke sobereme i 100 000 evra a ne 3000... taka braka! :D

ajde be sum za zaso da ne...eve jas odma ke gi ubedam site da dadat pari i toa mnogu lesno...

primer! vo sabota vo 14:00 site bide u kladilnica taa i taa...ili u kafic seedno...site nosete si pari...sednuvame gi stavame u pliko site po 100-200-1000e zavisi kolku dusi sme...TI ke ni ja kazesh utakmicata ke si ja uplatime eden po eden po kladilnici,na net i slicno...i od 3 ja gledame...ako direkno od KLUBO ne iskoci si gi vrakame sekundarno parite od plikoto i ke znaeme kade ziveesh i narednite dve ke ni gi kazesh gaga so toa sto ti pred nas ke uplatish najmnogu pari na isite...

ako tebe ti odgovara ova! togash jas mislam deka cel forum ke dojde u taa klac i ke sobereme i 100 000 evra a ne 3000... taka braka! :D

interesen predlog

vazi bee
se nadevam deka ce go dobijam coekov vo narednive nekolku dena i ce ve izvestam !

--- надополнето ---

za vecer
hokey
Chicago-CAglari 1
1.9
9/10
uplatete ja ako imate kade !

ej me interesira koj se ovde najjaki ( milslam raspolaga so pogolemi sumi na pari )
da se soberime 4-5 dushi da kupime edno jakoo info
koef nad dva mislam ama direktno od klubot
cena od 2000e do 3000euro
kontaktirajte mi vo pp
слушај ме мене јас што ке ти кажам .
За 2000-3000 евра се продаваат 1-2 2-1 утакмици а не над 2
ако ја купам 2000 евра треба да ставам 5000 евра на 2 коефициент .

Бетис - 2ка

Треба да сврзат некоја победа тие после 5те порази со ред

слушај ме мене јас што ке ти кажам .
За 2000-3000 евра се продаваат 1-2 2-1 утакмици а не над 2
ако ја купам 2000 евра треба да ставам 5000 евра на 2 коефициент .

a kako sakash be brat ti so 100evra i da ja kupish mestena i da ja uplatish e nemaa taka
ova e stvarnoo mestenaaa i mozi i da se roka i mn golemi sumi na pari.
ajde ako mi najdis utakmica 10000% sigurna 1-2 2-1 ti davam 5000evra jas odmaa ama ne mozis da najdis posto i igracite na poluvreme doznava deka ce se vrti utakmicata !

ама јаки дојави имате у пм ДИК не мора да спамаш едно по друго постови ако си погодил стави ливче да видиме вака јас ќе пишувма цел ден тука и шо ќе погодам ќе пишувам добитно..

Национал - 1 (2.35)
Бетис - 2 (1.90)
Валенсија(кошарка) - 1 (1.60)
Панатинаикос (кошарка) - 2 (1.30)

Almeria-Racing Santander 2kaaa
ubaa e ovaaa
8/10 sreden vlog

ај некој нека ме просветли зошто и се запнавте на сантандер 2ка?

a kako sakash be brat ti so 100evra i da ja kupish mestena i da ja uplatish e nemaa taka
ova e stvarnoo mestenaaa i mozi i da se roka i mn golemi sumi na pari.
ajde ako mi najdis utakmica 10000% sigurna 1-2 2-1 ti davam 5000evra jas odmaa ama ne mozis da najdis posto i igracite na poluvreme doznava deka ce se vrti utakmicata !
хаххааххааха ти не можиш да ме убедиш дека имаш купено и дека ке купуваш се гледа дека немаш појма од тиа работи .
Не мислам да ти кажувам како се прават тиа работи ама на кратко .
Утакмицата се мести така што двата клуба се договараат и има наредуваат на играчите да попуштаат а тиа мора тоа да го прават,сведок сум билн на македонски натпревар кој го местат .
п.с не сум џаро јас ,ама имам зборувано со него и ми го има ова потврдено ,а и луге од подземјето и не ми нуди 5000 ЕВРА .

хаххааххааха ти не можиш да ме убедиш дека имаш купено и дека ке купуваш се гледа дека немаш појма од тиа работи .
Не мислам да ти кажувам како се прават тиа работи ама на кратко .
Утакмицата се мести така што двата клуба се договараат и има наредуваат на играчите да попуштаат а тиа мора тоа да го прават,сведок сум билн на македонски натпревар кој го местат .
п.с не сум џаро јас ,ама имам зборувано со него и ми го има ова потврдено ,а и луге од подземјето и не ми нуди 5000 ЕВРА .

Во повеќето случаи се мести само со оделени играчи,Дефанзивци 2,Голман...ретки случаи каде што сите играчи се свесни за тоа.
Алмериа - Сантандер 1
Поз

лелелеееее
како се местело кажуваш , па сите го знаат тоа бе....
и не сте во право за муабетов
кај има местена за 20 или за 200евра бе?
во право е ДИК ако сакаш местена мора да искешираш ако не 5 , сигурно 2-3000 евра..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom