Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во повеќето случаи се мести само со оделени играчи,Дефанзивци 2,Голман...ретки случаи каде што сите играчи се свесни за тоа.
Алмериа - Сантандер 1
Поз
епа тиа утакмици хиксираат .

--- надополнето ---

лелелеееее
како се местело кажуваш , па сите го знаат тоа бе....
и не сте во право за муабетов
кај има местена за 20 или за 200евра бе?
во право е ДИК ако сакаш местена мора да искешираш ако не 5 , сигурно 2-3000 евра..
не значи ако го знаеш ти дека сите го знаат .

Епа ДИК ако има нешто кажи ти па ако сме во можност или тие што се, ќе се среди само да е сигурна утакмицата и ќе лупаме Мани:tv:

ај некој нека ме просветли зошто и се запнавте на сантандер 2ка?

Алмерија прокоцкаа водство со Малага викеднов, водеа на полувреме 0:1, потоа добија 2 црвени картони и загубија 3:1. Ова може лошо да се одрази врз тимот кој секако ништо не покажува оваа сезона и е еден од 3 тима кои ќе испаднат.

Од друга страна, ова е добра можност за Расинг да се искачи уште погоре во борбата за опстанок. Сега е на 5 бода од местата кои водат во втора лига, со победа вечерва ќе им биде многу полесно до крајот да успејат во својата мисија - останок во Примера!

Ова е мое гледање на натрпреварот, па што знам, ќе видиме вечер, може да влезе и нула, но не верувам дека домаќинот ќе слави:smir:

е вака околу местените!!!

1. местена утакмица ја знаат многу малку луѓе точно тие што ја местат, со тоа што и да стана паблик они ќе си уплатат и тродупло повеќе на вистинското...
2. околу цената нема врска вие колку ќе платите дали 2,20,2000 или 200 000евра заради тоа што...ако утакмицата се игра за 2 саати и тогаш почнат уплатите и ви бараат 200 000евра тогаш шансите да биде паблик бет или пак да биде распостранета на многу луѓе е многу мала( нормално може и да биде сосем спротивното), додека пак може да ја земете и гратис или за некој 20евра а да биде коеф од 50 и тоа погодена...
3. работа цела е како се дели...т.е ако јас ја местам ке ја продавам на 5-10 луѓе по цена од 200 000евра, они пак ке ја препродаваат на други луѓе од по 100 000е...и така кругот се намалува до 20-50 евра по утакамица...со тоа што нели расипат телефон првиот ке каже едно на крај е сосема нешто трето... а вака ако јас купувам утакмица од арсен венгер за 2 000 000евра дека арсенал барса ке биде 2у1, нормално ако не биде така или венгер ке се вади во наредните неколу или ке го убијам! :D , додека некое блогерче коа ке ти шитне утакмица за 20е треба да бидеш пресрекен да искочи...
4. целата ова работа е релативна и зависи од многу фактори...затоа предлогот што го дадов е најдобар...дека у случајов ке седиме до венгер ако тоне он ке тонеме и ние...само што ние би потонале до земја а он под земја :P ahahahah

Епа ДИК ако има нешто кажи ти па ако сме во можност или тие што се, ќе се среди само да е сигурна утакмицата и ќе лупаме Мани:tv:

сега ДИК знаеш кој е најак .
Вака другар ти ке си купиш 5000 евра утакмица
ке треба да и ставиш 10,000 евра
за да фаниш 20,000 евра тоа е многу голем влог и не верува дека некој би си дозволил .
п.с треба да шеташ 10 кладилници или 10 ливчиња во една бидејки е ограничена максималната добивка .
п.с а колку што се писмени ови нашите жени жто куцаат додека ги избројат парите ке почне утакмицата .
Мислам дека 30 коефициен е супер работа ако се дојде до него ,ем влогот би бил не 10,000 евра туку 10,000 денари доста би биле 288,000 + може да си направите неколку ливчиња на пример 10 коефициент + 30 оваа местенката 300 коефициент за 1000 288,000

Biel Bienne - Basel 2
Sevastopol - Shakhtar 2
Real Madrid - Malaga 1
Celta - Huesca 1

Sevastopol-Shakhtar 2,3+
Duque de Caxias-Americ. Campos GG3+
Тии две од Белград ги кажаа заедно со Spartak Moscow 2 (0-2 крај), па ај да видаме дали ќе влезе :)

Ајде редно е да разбиим малер секој ден на по една утакмица паѓам за добри пари!

лелелеееее
како се местело кажуваш , па сите го знаат тоа бе....
и не сте во право за муабетов
кај има местена за 20 или за 200евра бе?
во право е ДИК ако сакаш местена мора да искешираш ако не 5 , сигурно 2-3000 евра..

ne tresete gluposti ja iam iskustvo so takvi raboti postojat mesteni utkmici cenata im e 300 evra lcino iam praveno pari od toa ama se ti e toa so plan organziacija i coekot sto gi dava e samo najobicen vojnik ili kurotn na organiziran lanec na kirminal a toj istiot kriminal e povrzan i so kladilnici i oni rabotat spored toa sto ne ti dava celo vreme tocna utkmica ovoj vikned ti dava tocna nareden te busi pa ti dava gratis ama ti koa si se izgorel vise nema da i vlezes so 100 evra u plata ke se razmislis malce i ke ispadne licno se iam 3 pati izgoreno ama iam i 2 pati fateno ubava para.... i ako zborite za nasive blogeri toa si nema blage veze site lazat samo coek od stranstvo ako se kupuva samo na niv moze da im se veruva ama pak ke kazam oni rabotata po plan nemoze nekoj tebe sekoj vikend da ti dava ti od toa ke zivees .... pozz

--- надополнето ---

е вака околу местените!!!

1. местена утакмица ја знаат многу малку луѓе точно тие што ја местат, со тоа што и да стана паблик они ќе си уплатат и тродупло повеќе на вистинското...
2. околу цената нема врска вие колку ќе платите дали 2,20,2000 или 200 000евра заради тоа што...ако утакмицата се игра за 2 саати и тогаш почнат уплатите и ви бараат 200 000евра тогаш шансите да биде паблик бет или пак да биде распостранета на многу луѓе е многу мала( нормално може и да биде сосем спротивното), додека пак може да ја земете и гратис или за некој 20евра а да биде коеф од 50 и тоа погодена...
3. работа цела е како се дели...т.е ако јас ја местам ке ја продавам на 5-10 луѓе по цена од 200 000евра, они пак ке ја препродаваат на други луѓе од по 100 000е...и така кругот се намалува до 20-50 евра по утакамица...со тоа што нели расипат телефон првиот ке каже едно на крај е сосема нешто трето... а вака ако јас купувам утакмица од арсен венгер за 2 000 000евра дека арсенал барса ке биде 2у1, нормално ако не биде така или венгер ке се вади во наредните неколу или ке го убијам! :D , додека некое блогерче коа ке ти шитне утакмица за 20е треба да бидеш пресрекен да искочи...
4. целата ова работа е релативна и зависи од многу фактори...затоа предлогот што го дадов е најдобар...дека у случајов ке седиме до венгер ако тоне он ке тонеме и ние...само што ние би потонале до земја а он под земја :P ahahahah

tacno :D u pravo si :D hhhh

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom