В
Вори
Гостин
Што те заеба бе
?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали има модератор на темава да ги банира лажговците?
Франција лига 3Дали има модератор на темава да ги банира лажговците?
Франција лига 3
Кан-Стразбур
Тип: 1-Х
еве ви ја
И нека ме банираат ме заболе курот.
Ништо, немам уплатено со месеци, повремено ја проверувам темава и има што да се види. Гледам дека некој сакал да продава утакмици.Што те заеба бе?
Не ја сваќам поентата на постоењето на ваква тема кога некој продава дојави, и не одговара на пораките, се прави паметен. Подобро да не пишуваат на темава.и јас барав таков едно време.... од коа изгорев пари на една изјава СТАВАЈТЕ ЈА ОНЛАЈН 100% Е ВЕРУВАЈТЕ ЛУЃЕ ЖИМИ СЕ ова она..... касно видов дека нема сиромавиот ни една погодено до сеа и одамна требало да јаде бан
1-X или X-1 ?!Франција лига 3
Кан-Стразбур
еве ви ја
Франција лига 3
Кан-Стразбур
еве ви ја
Франција лига 3
Кан-Стразбур
еве ви ја
Франција лига 3
Кан-Стразбур
еве ви ја
под итно треба да се мења нешто на темата.... ама ајде....
според мене е океј да се плаќа за утакмица кога некој веќе платил, сепак никој никого не тера со сила.... ама не е ок да се лаже и да се замара на темата ТИП НА ДЕНОТ... Од кога немаме видено АНАЛИЗА на оваа тема за некоја добра утакмица... ај вратете назад по страните и видете... идеата е да најдеме квалитетни утакмици за играње, а не сто души да пишат по една "дојава" и после тоа тие 30 шо погодиле да се цитираат и да викаат ви реков ли![]()
Кој е тој играч од клубот бе во Кан или Стразбур баш ме интересира . Поззз
Братучед на голманот, Перо Радич или како и да се вика.
Братучед на голманот, Перо Радич или како и да се вика.