Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Извинете на тие што не ви вратив,не бев тука...
дојавата беше Лече-Џенова 1/2
прво полувреме 1-0 е
ако имате на нет акаунт играјте ја второ двојка!
поздрав
fearless напиша:genova ja forsiraa 2jka vo kladilnica, ali ti da doznaesh prva liga italija 1u2 e tesko mnogu, zatoa i ne mi se veruva iako e veke 1-0 a treba 2jka da bide...jas ne ja igram deka ne veruem, a na koj mu se veruva moze da ide u kopacka dava 2.2 za genova i 2.5 koef za 3+
fearless напиша:genova ja forsiraa 2jka vo kladilnica, ali ti da doznaesh prva liga italija 1u2 e tesko mnogu, zatoa i ne mi se veruva iako e veke 1-0 a treba 2jka da bide...jas ne ja igram deka ne veruem, a na koj mu se veruva moze da ide u kopacka dava 2.2 za genova i 2.5 koef za 3+
--- надополнето ---
i veke e 1-1 pa da vidime!!!
Друже ,ти поверував на слепо, ја ставив Џенова дава следен гол на 2 коеф. (веќе карив тука, ФАЛА ти), и двојка на 5.30 коеф, напаѓаат Џенова,најверојатно и ова ке излезе...ајмоооИзвинете на тие што не ви вратив,не бев тука...
прво полувреме 1-0 е
поздрав
70мин ја играв 2ка на бет356 коеф е 3.25 се надевам дека ќе дадат џенова голИзвинете на тие што не ви вратив,не бев тука...
прво полувреме 1-0 е
поздрав
Иначе дечки закаснив да пишам..
Цирих-Тун два во еден.
прво полувреме 1-0 е
поздрав
Абе дај кажувајте ваквиии че ги скиневме денеска !!!!!
прво полувреме 1-0 е
поздрав