Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Педерска работа,кажувајте на време вакви прелази.
После дојавата за Манчестер Блекбурн, 2 у 1, тешко дека некој сериозно ке ги свати овде дојавиве, таа 7-0 заврши.

Шибеник - Хајдук Х-2 (0-0) (1-3)
Лече - Џенова 1-2 (1-0) (1-3)
Ги чекам уште Арис 1
и Рајо 1
за 16.954

Иначе за тие што пишавте да кажувам порано...јас ја пишав 2 саата пред да почне...кој сака да ми се обрати на пм...на еден момак му ја кажав па ако ја изиграл супер...иначе и за да тепа Џенова на полувреме не беше мал коеф...над 10.
Поздрав

Ееее прв пат откако играм спортска и памтам,на полувреме во Швајцарија нема голови,го имам Цирих 3+ и најверојатно ако не се случит чудо ќе ме заебит.

Ги чекам уште Арис 1
и Рајо 1
за 16.954

Иначе за тие што пишавте да кажувам порано...јас ја пишав 2 саата пред да почне...кој сака да ми се обрати на пм...на еден момак му ја кажав па ако ја изиграл супер...иначе и за да тепа Џенова на полувреме не беше мал коеф...над 10.
Поздрав

i jas ti ja pisav ali kasno izgleda, nego ziti se od kade ti e i dali voopsto ja plati, deka i da mi ja pisese ke ti kazev tesko da iskoci, moze ke ja pustev za 100ce ali i toa tesko! deka e prva liga italija...da kazese 2ra germanija i taka i taka ke probav! ali ovie tesko e da se doznaat...i uste potesko da iskocat ako gi znaeme nie obicnite smrtnici! ali svaka cast!

--- надополнето ---

Е арно само шо не беше пишана пред натпревар.

e da za da ja lovish na koef dobar, inace ako si imal kesh i mislish deka ke iskoci pisav jas u kopacka ja dade na 2.4 i na 3.8 mislam ali toa e!

Ги чекам уште Арис 1
и Рајо 1
за 16.954

Поздрав

И јас ти пишав ПП накај 14-00 али не ми врати како и да е секоја чест за утакмицава друг пат ако има нешто пиши :)

Е арно само шо не беше пишана пред натпревар.

Братче беше пишано 2 саата пред тоа кој сака да ме праша...ќе ви ја кажев...само изглеа не сте виделе одма..а јас после тоа излегов.
Иначе утакмицава е од дечко од Србија ...
и ајде доста да не ја полниме со глупости темава.

Едит-За вечер викаат Виченца-Фросиноне 2-Х и Андерлехт 1/2
Ама јас не ги играм...не ми е сигурно.

После дојавата за Манчестер Блекбурн, 2 у 1, тешко дека некој сериозно ке ги свати овде дојавиве, таа 7-0 заврши.

Тоа се гледаше дека е заебанција типот ако не се лажам пиша дека дирекно му е јавена од Руни :pos: ништо чудно и на македонски да му пишувал Руни :)

Vicenza - Frosinone 1-X @ 12.00

70% sum siguren ja izigrav za 600 denari pa sega kje vidime

Ги чекам уште Арис 1
и Рајо 1
за 16.954

Поздрав

ајде со здравје да ги трошиш!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom