Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има некој искуство со купување местена утакмица од овие блогериве? Има еден дечко,прави парче на блог,подолго време го пратам,од Словенија е дечкото,за Среда има 7.5 коеф, местенка. и бара 70 евриќи. Некој совет?

Има некој искуство со купување местена утакмица од овие блогериве? Има еден дечко,прави парче на блог,подолго време го пратам,од Словенија е дечкото,за Среда има 7.5 коеф, местенка. и бара 70 евриќи. Некој совет?
i jas toa sakav da prasam, kolku im veruvate na blogerite, dali navistina od nekade dobivaat dojdavi?

Inaku jas so kolegi imam kupeno tiket so dojavi so vkupen koeficient okolu 13. I utakmicte pogodi 3 od 5 i nisto. Cinese 50 evra, se sobravme 10 kolegi pa go kupivme tiketot.

Inaku ima blogeri sto sekoj vikend prodavaat utakmici so 30 koef.

Играм на Бет365 и сеа сакам да извадам пари. Одам Withdraw и ми вика дека треба да одам Request a callback заради сигурност, но не се јавуваат. Некој сличен проблем?

Логички, ако тие блогери се сигурни дека 100% утакмицата е наместена/сигурна или што ти ја знам, зашто сами не си ја уплатат. Ја сум сигурен дека ќе добијат повеќе од 50 или 70 евра.

Ако е сигурно за 30 коеф ќе уплатам за 1000 евра и раат ќе седам, нема да продавам за мочани 70 евра.

Логички, ако тие блогери се сигурни дека 100% утакмицата е наместена/сигурна или што ти ја знам, зашто сами не си ја уплатат. Ја сум сигурен дека ќе добијат повеќе од 50 или 70 евра.

Ако е сигурно за 30 коеф ќе уплатам за 1000 евра и раат ќе седам, нема да продавам за мочани 70 евра.

абе демек ги купувале од негде и они, и коа се купува тип пред утакмица мораат да имаат пари...а коа ќе го продадат и они си го враќаат влогот...

башка си го максимизираат профитот...и јас така би играл али не да не им верувам! местено да дознаеш многу тешко...

--- надополнето ---

само ако некој фудбалер наш каже или некој другар на другар игра негде! другото се е релативно!

Дајте некоја страна или блог со добри анализи

denes tns 4+
neth 4+rochdale t1linkoln t 1 i huddersfield t1

да ви каже голем коцкар .
Не се лажете со пораки или да читате по различни блогови .
Тиа лица што се по блоговите или по пораките по 5-6 колено некако ја добиваата таканаречена дојава или местенка .
п.с тиа не ја добиваат од клубови туку од пријатели и после ја продаваат за помалку пари дојави од 30 % што и сами може да ги погодите .
о.с ВНИМАВАЈТЕ .
http://www.sportlife.com.mk/ ее сент паули ке леташ во пониски лиги .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom