Тимски играч или индивидуалиста?

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Двете. Во тим сакам да работам само тогаш кога и другие членови се како што треба. Доколку има забушанти или „приколици“ подобро е да работам индивидуално.

Аууу дефинитивно индивидуалиста. Се нервирам кога работам у група, неслога, карање, никогаш не е по твое. Па уште и кога ќе помислам дека некој комотно, без око да му трепне, може да ми рече: ти помалку се замараше, сеа за да надокнадиш направи тоа и тоа; а нема врска, одма ми се дига притисокот.

Двете. Иако сум неподнослива кога станува збор за работа, па мислам дека никој не сака да работи со мене. :toe: Многу сериозно ја сфаќам секоја задача и ако заради некој нешто не ми излезе по планот (а најчесто ми е добар) ми иде да го акнам од земја.
Се трудам да се контролирам, затоа што сепак добро е ако се сопнеш да има некој да сака да ти помогне. А инаку туѓи грешки не ми смета да поправам. Додека јас не згрешам заради некој друг, супер сум :)

Индивидуалиста дефинитивно.

Сакам се шо праам да биде по мое. Нејќам никој да ми се меша и да ми труби доколку згрешам нешо. Сум пробал неколку пати да бидам тимски играч, на крајот секогаш ја сум го јадел подебелиот крај.

Строго индивидуалиста

Индивидуалист. Не дека не можам да сум и тимски играч само што често се дешава другите "играчи" да се многу површни во работата, а јас сум темелна.

морам да признаам дека многу повеке сакам да работам индивудуално,затоа што друго е кога јас сама ке направам нешто, а друго е кога ке има луге кои најчесто се неодговорни и влечковци па се сакаат да направат во последен момент. ако луѓето се ок, тогаш не се бунам си работам тимски и си уживкам :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom