- Член од
- 25 ноември 2009
- Мислења
- 1.281
- Поени од реакции
- 273
Никој не гледа објективно,сите од тимовите за кои што навиваат си ги ставаат најдобрите.
Еве според мене не навивачки.
Буфон-Несомнено оваа декада Буфон беше најдобриот голман на планетава.Не е дека навивам за Јувентус ама така е,тој беше најдобар.
Занети (и Кафу)-Незнам за кој да се одлучам од овие двајца.Несомнено најдобрите без конкуренција(незнам од каде Дани Алвеш)Сепак 51% за Занети 49% Кафу
Турам-Некако во сенка од Неста и Канаваро ама овој играч дефинитивно беше нај нај добриот централен дефанзивец.Кој го прател Јувентус знае за што зборам,неможеше никој да го помине!!!
Неста-Се мислев помеѓу него и Канаваро ама пресудна ми беше играта на Канаваро во Интер каде не беше најдобар.Неста стандардно одлично си играше во Милан и кога ќе ми текне на одбраната што ја имаше беше страшно,против онаа на Јувентус!Тоа беа времиња...
Малдини-Нема потреба од коментар
(Цела одбрана дефинитивно со играчи од Италија)
Фиго-Како десно крило во Реал Мадрид и во Интер правеше масакри.Брз со одличен дриблинг премногу добар играч!
Зидан-За мене најдобриот играч на сите времиња.Дури на стари години во 2006 на СП каква лекција по фудбал им покажа на сите.Особено на утакмицата со Бразил и играчи како Кака,Роналињо,Роналдо...Не се дораснати за него.Им ебе матер!
Макелеле-Најнајдобар деструктивец што го имам видено.Највредниот играч на Реал ама беше продаден пошто не беше ѕвезда.На едно интервју Зидан посочи дека Клод бил најкорисниот играч на Реал,без него ништо неможеа и се виде.
Недвед-Игра со двете нозе еднакво добро,топовски удар,борбеност,брзина блескаше со косата по терените.
Анри-Најдобар напаѓач за мене додека беше во Арсенал играчиште!
Шевченко-Го мразев премногу пошто играше за Милан ама дека беше најдобар,најдобар беше!
Горе доле тоа е тоа мада има преголем број на добри играчи!
Секоја чест:smir:
Јас би го сменил само Анри а на негово место RONALDO