Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Македонија Ѓ.П. - Тетекс
Ѓорчевци почнуваат. Млада екипа локал патриоти. Ќе видиме како ќе се развиваат.
Тетовчани трета генерација домаќини на тетовчани прва генерација.Македонија Ѓорче Петров- Тетекс 1-1
Утакмица како прволигашка иако се игра во Втора лига ,со две навивачки групи , со константно навивање и од двете групи на моменти и заедничко патриотско навивање плус и одавање взаема почит и скандирање за детето од Војводи што почина летово во странство пропратено со кореографија во негова чест , по крајот на утакмицата Војводи ја грмнаа во чест на борбата што ја водат Комити со управата “Никој нема да ни забрании “
Се на се добар почеток на сезоната на навивачки план во Втората лига која сезонава ке е подобра од Првата лига и фудбалски и навивачки .
Војводи и Лавови чиста 10ка за денес ✅
Не е паднат туку оставен на трибина закачен со месеци кога престанаа да навиваат Лавови Ѓорче и земен од ваша страна после една ваша уткмица која се играше во Ѓорче.Прегледај го приврзокот 485127
kako moze? transparentot e padnat od nasa strana i posle e izvaden istiot , vie trebase da bide zaklucen NG, neznam sto praite uste fillmovi sobirete so dusi 15 14 god i pak iskocete. samo vo nasata scena moze da se sluci ova.
Јас не сум навивач/ултрас ама знам дека вие сте најмалку повикани да кажувате за навивачки кодекс, закони, правила, процедури итн. Ај гитла.Прегледај го приврзокот 485127
kako moze? transparentot e padnat od nasa strana i posle e izvaden istiot , vie trebase da bide zaklucen NG, neznam sto praite uste fillmovi sobirete so dusi 15 14 god i pak iskocete. samo vo nasata scena moze da se sluci ova.
Хаха и Охриѓани, Поречани, Прилепчани* за воља на вистината.Тетовчани трета генерација домаќини на тетовчани прва генерација.![]()
Па распаднете се што идетеPrvata liga ovaja godina mnogu depresivna izgleda brojkata na navivaci ke bide mizerija, pak mecevi u petok i subota, katastrofalna so zabrani gostuvanje so eden zbor kazhano ne se ide u stadion