Младината во Ѓорче се враќа,само под друго име и ќе навива за Македонија ѓп,овој пат не како Лавови или Девизија.Значи полека се враќаме во 2009-та кога активни беа сите групи во Скопје.
убаво све тоа што се враќаат ама им гледам графити и тоа све ми изгледа дека има желба да се направи нешто ама немаат искуство децата.само да не земат многу залет пошто лесно може да се налета на чкембари шверцери или војводи на улица
не биле некоја прва екипа комити него млада екипа јас само пренесувам тука тоа што сум исконтактирал со неколку нив а на скоро сите од таму што биле им е прва навивачка акција и не размислувале двајца му отишле на шкотот тој пробал да се брани после кога паднал лежел на грб и виделе полицајци што се дешава,голем неуспех за младите но тоа е на грешките се учи ова нека им биде школо за кога ќе дојде некоја по озбилна група да гостува
Дозволете ми малку да ја појаснам ситуацијата, бидејќи некои можеби не се запознаени: низ годините, „Балистите“ веројатно имаат произведено повеќе навивачки реквизити од која било друга навивачка група, па затоа е многу лесно тие предмети да се купат или најдат на друго место. Честопати тие менуваат сопственик – на пример, некој постар член на семејството кој веќе не е активен може да му ги пренесе реквизитите на својот син или на некој друг. Следствено, тоа лице нема разбирање за „ултрас“ менталитетот и всушност не е дел од „Балистите“ (бидејќи групата се позиционира зад голот, за разлика од оние што седат на главната трибина). Поради тоа, ако некој реквизит од таа страна заврши на друго место, ние немаме претстава кој го изгубил или што се случило со него, бидејќи вклученото лице не е наш член. Што се однесува до тврдењето дека полицијата нè штити – со години вие всушност и не доаѓавте да нè нападнете. На натпреварите од претходните години, дури и влегувавме од страната на трибината кај паркот; се сеќавам на еден случај кога некој фрли камења и потоа избега. Ако сакате фер тепачка „еден на еден“ (со тупаници), тоа не е проблем; кога сме во Скопје, можеме да организираме екипа за средба во паркот, па нека победи посилната страна.
pa tie i ne navivaja be sedaja cello vreme da gledat futball sve familjarni, vrska nemaja so ultras mentalitet i da im faqash nekoe zname boli im kur na tie hahahahah
Навивачки преработки на поп-песни се лизгав терен, не може сѐ да помине... Мелодијава не е баш најпевлива ко за навивачка песна. Кај Комити, таков пример ми беше „Не заборавај да се сетиш на мене“. Не ми звучат навивачки. Успешен пример на кој ми текнува е верзијата на Фемили на „Косоока“. Ни на крај памет не би ја поврзал со навивање, а на трибина звучеше моќно.
културица vs комплексашки простатлук на дело, па после зошто маче сељак
Али шала на страна не звучи лошо, после "who let the dogs out" и тазе "дошо је и тај дан", преработка на "Englishman In New York" е некој вид на освежување. Има напредок добро е
England World Cup Song 2026 - Englishman In New York - Sonny GreenProduced by ZdotVideo directed by Thomas DavisFilmed on the Kirby EstateA proper England Wo...
културица vs комплексашки простатлук на дело, па после зошто маче сељак
Али шала на страна не звучи лошо, после "who let the dogs out" и тазе "дошо је и тај дан", преработка на "Englishman In New York" е некој вид на освежување. Има напредок добро е
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.