ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Македонија Ѓорче Петров- Тетекс 1-1
Утакмица како прволигашка иако се игра во Втора лига ,со две навивачки групи , со константно навивање и од двете групи на моменти и заедничко патриотско навивање плус и одавање взаема почит и скандирање за детето од Војводи што почина летово во странство пропратено со кореографија во негова чест , по крајот на утакмицата Војводи ја грмнаа во чест на борбата што ја водат Комити со управата “Никој нема да ни забрании “
Се на се добар почеток на сезоната на навивачки план во Втората лига која сезонава ке е подобра од Првата лига и фудбалски и навивачки .
Војводи и Лавови чиста 10ка за денес ✅

Attachments

• IMG_7037.jpeg
    IMG_7037.jpeg
    1,1 MB · Прегледи: 177
  • IMG_7040.jpeg
    IMG_7040.jpeg
    838,4 KB · Прегледи: 173
Последно уредено:
Македонија Ѓ.П. - Тетекс

Ѓорчевци почнуваат. Млада екипа локал патриоти. Ќе видиме како ќе се развиваат.

Attachments

• IMG_2837.jpeg
    IMG_2837.jpeg
    302,7 KB · Прегледи: 123
  • IMG_2838.jpeg
    IMG_2838.jpeg
    324,3 KB · Прегледи: 123
Македонија Ѓ.П. - Тетекс

Ѓорчевци почнуваат. Млада екипа локал патриоти. Ќе видиме како ќе се развиваат.
IMG_8380.jpeg
kako moze? transparentot e padnat od nasa strana i posle e izvaden istiot , vie trebase da bide zaklucen NG, neznam sto praite uste fillmovi sobirete so dusi 15 14 god i pak iskocete. samo vo nasata scena moze da se sluci ova.

Македонија Ѓорче Петров- Тетекс 1-1
Утакмица како прволигашка иако се игра во Втора лига ,со две навивачки групи , со константно навивање и од двете групи на моменти и заедничко патриотско навивање плус и одавање взаема почит и скандирање за детето од Војводи што почина летово во странство пропратено со кореографија во негова чест , по крајот на утакмицата Војводи ја грмнаа во чест на борбата што ја водат Комити со управата “Никој нема да ни забрании “
Се на се добар почеток на сезоната на навивачки план во Втората лига која сезонава ке е подобра од Првата лига и фудбалски и навивачки .
Војводи и Лавови чиста 10ка за денес ✅
Тетовчани трета генерација домаќини на тетовчани прва генерација. :icon_mrgr:

Прегледај го приврзокот 485127
kako moze? transparentot e padnat od nasa strana i posle e izvaden istiot , vie trebase da bide zaklucen NG, neznam sto praite uste fillmovi sobirete so dusi 15 14 god i pak iskocete. samo vo nasata scena moze da se sluci ova.
Не е паднат туку оставен на трибина закачен со месеци кога престанаа да навиваат Лавови Ѓорче и земен од ваша страна после една ваша уткмица која се играше во Ѓорче.

Инаку нели требаше под друго име да се вратат момците од Ѓорче? Барем такви најјави имаше.

Прегледај го приврзокот 485127
Јас не сум навивач/ултрас ама знам дека вие сте најмалку повикани да кажувате за навивачки кодекс, закони, правила, процедури итн. Ај гитла.
Автоматски споено мислење:

Тетовчани трета генерација домаќини на тетовчани прва генерација. :icon_mrgr:
Хаха и Охриѓани, Поречани, Прилепчани* за воља на вистината.

Prvata liga ovaja godina mnogu depresivna izgleda brojkata na navivaci ke bide mizerija, pak mecevi u petok i subota, katastrofalna so zabrani gostuvanje so eden zbor kazhano ne se ide u stadion
ги заболе ффм курот за публика и луѓе на стадион и да бојкотираме сите нг у прва лига идење на утакмици нема ништо да смени битно им е нив да си ја вртат парата а друго ништо

Back
На врв Bottom