ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Овие зелено плавиве Мулти Култи се во право, повеќе они се замараат со Вардар него некои скопјани :pipi: Јужна, па ракомет..се чека мислење од нив и за хокејот. Како за група што слави 40 год. и 80 како клуб со 32ца и велелепна кореографија од 3 квадрата, не размислувајте за други, ќе ве заболи глава

Битола е 100.000 жители преку сила со се околните општини, а Скопје е 700.000 и срамота да не можат да наполнат сала од 6.000 места, кај нас во најтешките моменти салата била 80% исполнета

Битола е 100.000 жители преку сила со се околните општини, а Скопје е 700.000 и срамота да не можат да наполнат сала од 6.000 места, кај нас во најтешките моменти салата била 80% исполнета
Пошто имате штала од 2500 капацитет и мртов град кајшто ништо не се дешава. Едно време Работник полнеше сала повеќе од вас, дур не им седнавте у скут и им презедовте клубот и парите :love:

лепотанче ќе ја видиш групата на фудбал во недела дали е полураспадната или мизерна а за полупразна сала тоа е работен ден... (што секогаш ви е ваш изговор)
Не ми е целта да провоцирам туку да водам нормална дискусија немора одма да се палиш, констатиција и факт е се погоре шо напишав. Нажалост двократниот неможи да ја привлечи скопската публика иако ги исполнува сите услови и жално е вако јубилеј да игра пред полупразна сала. Изговори има секогаш ќе се најди некој, виноскоп, пиволенд, молојте,самитот на обсе итн.
Групата ја гледаме цела година како нема заеднички став он енд оф е цела сезона. И 200 кореа да напрајте џабе е кога го немате најбитното. Интегритет, критериум и став околу пастирот. Иначе само за инфо и ова утакмица со Пелистер беше во работен ден така да аргументот ти паѓа во водаIMG_9408.jpeg

Пошто имате штала од 2500 капацитет и мртов град кајшто ништо не се дешава. Едно време Работник полнеше сала повеќе од вас, дур не им седнавте у скут и им презедовте клубот и парите :love:
Таа штала е градена со придонес од сите граѓани на Битола, сите работници во тогашно време оделуваја од својата плата за да се изгради таа сала, за разлика од вас :D државата се ви изгради и пак сте кираџии во сопствениот дом. Иначе поарно мртов град од колку град полн Албанци

Не ми е целта да провоцирам туку да водам нормална дискусија немора одма да се палиш, констатиција и факт е се погоре шо напишав. Нажалост двократниот неможи да ја привлечи скопската публика иако ги исполнува сите услови и жално е вако јубилеј да игра пред полупразна сала. Изговори има секогаш ќе се најди некој, виноскоп, пиволенд, молојте,самитот на обсе итн.
Групата ја гледаме цела година како нема заеднички став он енд оф е цела сезона. И 200 кореа да напрајте џабе е кога го немате најбитното. Интегритет, критериум и став околу пастирот. Иначе само за инфо и ова утакмица со Пелистер беше во работен ден така да аргументот ти паѓа во водаПрегледај го приврзокот 475794

salata ke si bide polna za LS. protiv maalski ili fabricki klubovi ova e solidna brojka. nie sme ednostsvno pregolem klub za ovaa liga i realno nema interes. pomiri se so toa deka skopje e pregolem grad za da se sporedi so drugite nasaleni mesta u mkd i utakmici so takvi ekipi ne ja interesira obicnata publika.

Комити гледам стари подгрупни застави пак на запад...
Ќе се враќате на запад со подгрупни застави како некогаш или под едно име како до сега што беше, под едно знаме.
Многу подинамично и моќмо изгледа вака трибина.

Групата ја гледаме цела година како нема заеднички став он енд оф е цела сезона. И 200 кореа да напрајте џабе е кога го немате најбитното. Интегритет, критериум и став околу пастирот. Иначе само за инфо и ова утакмица со Пелистер беше во работен ден така да аргументот ти паѓа во водаПрегледај го приврзокот 475794
Koga igrame protiv surite, toa e poseben dozivjaj i da si na rabota ke najdes vreme, a protiv Alkaloid koj doaga doaga da gleda utakmica, ne e isto. I vie koga igrate protiv Tikves i protiv Vardar ne e isto, taka li e? Tie detski prikaski ne se sobirame radi vas i ne se sobirate radi nas e smesno, Kako Bitolcanki da dojdat vo Skopje da studiraat i da kazat nie doagame samo radi fakultetite Skopjani ne ne interesiraat :) hahahaha, mala sala. :P

лепотанче ќе ја видиш групата на фудбал во недела дали е полураспадната или мизерна а за полупразна сала тоа е работен ден... (што секогаш ви е ваш изговор)
Искрено Град скоро милион жители да не може да наполни сала 20к гледачи без разлика дали е работен или не работен или први мај или 8ми септември нема врска

Најглуп коментар на векот, не е 700 илјади и пола од тие 520 илјади резиденти не се македонци, пола од македонците си навиваат за клубовите од други градови или не пратат спорт и др и др, плус сеа нешто да ти кажам, знаеш колку е полесно да мобилизираш во град како Куманово, Битола, Кавадарци Струмица или Прилеп од колку да споиш членови од Радишани, Капиштец, Волково, Ново Лисиче, Драчево, Сопиште, Илинден и Црниче....само од мое друшто 6 члена на групата читај НИТУ ЕДНАШ НЕ БИЛЕ НА НИЕДНО ГОСТУВАЊЕ РАКОМЕТ СО ГРУПАТА, А САМО ЕДНАШ НА ДОМАШНА УТАКМИЦА РАКОМЕТ И ТОА ЕВЕ ИСКРЕНО СО ПЕЛИСТЕР што е најнормално во секое ривалство да мобилизацијата расте.
Значи нема потреба од замарање кој град е и каков е или не знам што многу детски споредби како од основно училиште

Најглуп коментар на векот, не е 700 илјади и пола од тие 520 илјади резиденти не се македонци, пола од македонците си навиваат за клубовите од други градови или не пратат спорт и др и др, плус сеа нешто да ти кажам, знаеш колку е полесно да мобилизираш во град како Куманово, Битола, Кавадарци Струмица или Прилеп од колку да споиш членови од Радишани, Капиштец, Волково, Ново Лисиче, Драчево, Сопиште, Илинден и Црниче....само од мое друшто 6 члена на групата читај НИТУ ЕДНАШ НЕ БИЛЕ НА НИЕДНО ГОСТУВАЊЕ РАКОМЕТ СО ГРУПАТА, А САМО ЕДНАШ НА ДОМАШНА УТАКМИЦА РАКОМЕТ И ТОА ЕВЕ ИСКРЕНО СО ПЕЛИСТЕР што е најнормално во секое ривалство да мобилизацијата расте.
Значи нема потреба од замарање кој град е и каков е или не знам што многу детски споредби како од основно училиште
точно е ова што го напиша но и реални треба да бидеме интересот кај скопјани за спорт е далеку под нивото на тоа што треба да биде. во недела од вас се очекува јака бројка , но не верувам дека и од обичната публика

Момци дајте малку посериозно околу темиве.
Фото извештај од мала аргентина од текмиве ке има? не видов?.
Комити новиот шал мама ебење.

Back
На врв Bottom