Probvam da najdam fakti vo toa sto go pisis, ama nemozam da najdam, samo gluposti istreseni od rakav....i drugo me interesira, rabotis nesto vo zivotot ili ovaj forumot glavna preokupacija ti e, ili si nekoe isfrustrirano so ne te slusa nikoj vo drustvoto, pa tuka samo ti se znajs i sekogas si vo pravo?
Кој да работи бе, не го гледаш ретард дека е. Дреми Австралија зема инвалидска пензија дека е инвалид во мозокот и оди Тајланд плаќа за да ебава трансој од шо е неспособен и ретардиран.
Se zafrkavas ili nesto ne ti odgovara temata, imas na Facebook strana:
Istorija ex yu fudbala (album vardar skoplje)
Tamu ubavo moze da vides plavo-beli pa crveno-beli, plavo-crni isto imas cisto beli itn.
Ако одиме до крајности вие сте единствената НГ шо е збратимени со клуб шо го сакал Адолф Хитлер S04 и наши поробувачи германци со кој немаме ништо заеднички баш напротив секогаш сме на различна страна шо значи коалиција со Балисти или други душмански групи
Вие секогаш сте биле присилна репрезентација по наредба од партијата КПМ а после по наредба на дпмне а Македонија се пиши со голема буква и немој да лажиш во странство клубовите Македонија се црвено жолти има и црвено бели само еден или два се црвено црни
А за Бајрам да му честитам на некој наши оти има македонци со исламска вероисповед плус има во Битола поголеми патриоти шо се албанци ,роми и турци од колку таквите како тебе а за локал патриоти да не зборам не знајш ниту познаваш наши битолски албанци роми и турци шо еснаф луѓе има, се генерализираш и закочен си во времето од ко си стапнал во затворот(Австралија) се тие џабе никогаш нема да се разбериме но едно е јасно цела Битола навива за Пелистер шо е богатство за нашиот клуб !
P.S.Ко ја спомна 2001 дали знајш колкав беше одзивот на ромите од Битола и Прилеп и колку починаа или останаа инвалиди во војната? Зошто само си ја гнасиш устата и во иста реченица се клаваш и навредуваш (тогаш сите беа браќа сега се ѓупци исто македонците со исламска вероисповед тогаш враќа сега торбеши)ко појма од животот немаш освен комплекси ти имам речено се зборај само 2001 не зборај ме вадиш од такт си мислиш ако си дал пари во вардар и мора да те слушаат комити не можи ние да те трпиме на твојте глупости па уште за 2001 ќе збора а луѓето гинеа таму и коските ги остаја тој терористи управи дај кажи за малиќи колку даде кај вас кој од комити е бизнис партнер со браќата кажи како бившите воџи беа едното со браќата од другата стрна кажи како порано му беа и тие од ѓорче потрчковци на терористите кажи сега последно кој беа со штекли и другите албанци кажи кој шо седеа на врати му местеја на шверецери женски да не збораме за белото тешка колација бевте само децата се тепаат по автобуси не ме терај да отворам уста а мадиња за бубрези можи да му кажуваш на другите шо не ве знаат седи таму во Џелонг оди на Престон ан фудбал не се пикај секаде кај шо не те бери не ќе те трпиме ние овде цело време со твојте глупости па рекордите уште лајкови ти маваат како од партија да сте лоботомирани два три членови се исти глупости цело време
PP.S.Ако одиме по дифолт и логиката на лудакот зелено бели се муслимански тогаш вашите црвено црно се албански бои
breej adolf navival za shalke i oni se krivi pa i nie radi toa ... nego vie nemavte naci grupa sto skrtase po spomenici i grobista?
nie sme reprezentacija normalno nema vie da ste. nie sme drzavata nezavisno koj e na vlast toa bese i poentata. klubot na narodot.
vie ste turisti uglavno... 20 razlika od barsa posto se stedevte neli pa posle od nas doma pa ohrid i posle se placete koga vi vikame deka go unistuvate rejtingot... ednostavno ne ve biva...
patriotite sipki cuvajte si go i cestitajte si praznici ali ne se stavajte u ist film so celtic i drugite posto ne ste. turlitava si e vasa rabota terajte si taka stom vi e super.
i dosta so taa 2001va celo vreme vie ja terate rabotata natamu kako samo vie da ste se borele. nisto loso nemam kazano za toa osven deka jadevte so teroristite sto e neoprostlivo ako veke glumite patrioti.
ako ne eve kako tebe i oktopod bidete jasni vinozito klub ste sve prifakate i da zavrsime so toa. bar da e jasno deka ne e problem amburger da jadis so terorist ili bajram da cestitas. ako toa vi e ok, super, samo kazete vaka ti mi mesas deka sme bile antifa narod i hitler, na delo skineri imate, patrioti cigani, torbesi, sipci oktopod i grci i svasta, covece kade e dnoto kaj vas lol...
si izmesal mnogu raboti za skopje ne mozam da sledam sto sakas da kazes ali ok skopje e golem grad se ima.
ps. site fk makedonii vo stranstvo bea crveno crni do '92. site vardari isto crveno crni. crveno crni se makedonski, komitski boi.
edinstveniot pelister bar u aus bese plavo bel dur ne mu ebavte majkata pa sega e italjanski.
Tamu ubavo moze da vides plavo-beli pa crveno-beli, plavo-crni isto imas cisto beli itn.
Зашто да не ми одговара, реков каша попара било порано со опрема. За плаво црни немам нигде видено нз.
Вас во 80тите тренинг опрема ви била чисто црвена па што сега
На страната кај што збориш само една слика најдов во Вардар албумот со сомнителни дресови не ни знам која боја е ова а може и таква е сликата. А за плаво црни дресови и други плави дресови нема. Изгледа си се помешал со сликите каде што двата тима имаат заедничка слика.
Да се поправам најдов уште една со звезда у гости најверојатно гостинските ни биле плаво бели 87/88
Автоматски споено мислење:
Еве исто така уште една многу интересна слика, ако не се лажам битолско пиво главен спонзор на Вардар.
Ако одиме до крајности вие сте единствената НГ шо е збратимени со клуб шо го сакал Адолф Хитлер S04 и наши поробувачи германци со кој немаме ништо заеднички баш напротив секогаш сме на различна страна шо значи коалиција со Балисти или други душмански групи
Хитлер навивал за Шалке, ама УГЕ е далеку од про-наци десно настроена навивачка група. Како група се политички неутрални, ниту се десно ориентирани ко Дортмунд на пример, ниту ултра лево ко С.Паули. Би рекол дека повеќето влечат кон анти-фа, ама јавно држат неутралност.
Франко живеел во Галиција, походот го почнал од таму, па навивачките групи на Депортиво и Селта се анти-фа
Хитлер навивал за Шалке, ама УГЕ е далеку од про-наци десно настроена навивачка група. Како група се политички неутрални, ниту се десно ориентирани ко Дортмунд на пример, ниту ултра лево ко С.Паули. Би рекол дека повеќето влечат кон анти-фа, ама јавно држат неутралност.
Франко живеел во Галиција, походот го почнал од таму, па навивачките групи на Депортиво и Селта се анти-фа
Na kogo mu objasnuvas digaat haj hitler a imaat 30% romi vo grupata, i vika ke im cestitam praznik a se odnesuvaat kako nacisticka grupa, odlucete se pominaa 90tite godina so filmovive 2026ta e.
Po ovie paroli ne mi stojat desno nekako haha, ali edinstveno ako se poblisku do demohristijanite na Merkel, oti prvata slika e lani mislam koga afd dobiva epten na sila a vtorava koga pocnuva toj proces na prifakanje nelegalni migranti bas od strana na Merkel. UGE spored mene najdobar stav drzat od site ng grupi tamu i drezdenci, neutralni se ama ne se magnet za privlekuvanje na se i sesto na tribina, tocno deka germanskite grupi i scena e vo podem ali kaj pogolemite grupi vrie od migranti i stranci a i antifa vibe, so vo nekoja smena na generacii moze da im se sluci francija pa da stanat malcinstvo kako vo grupive na paris i marsej i na tribina da imas poveke znaminja na plaestina i random africki drzavi nego li francuski. Ne deka treba da se site arievska rasa, ako nekoj saka da naviva iskreno za nekoj klub okej e da e clen na grupata ama treba pazenje, za utre da ne ti se napravi podgrupa koja ke se sostoi samo od edna ista nacija ili religija, kako onie na aek koga im izvadija parola kosovo e albanija bez soglasnots na drugite, samo od edna podgrupa na aek deka bila sostavena samo od spоni.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.