Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vo BitolaБашкими Вардар на неутрален терен, 2 мај
Vo Bitola
Nie koga ja branevme Makedonija, ti bese daleku na sigurno...i na tastaturataman ke mozete so brakata da si navivate zaedno protiv vardar... ke vi kupat po nekoj amburger
Nie koga ja branevme Makedonija, ti bese daleku na sigurno...i na tastatura
Osvetata nasa sto tie ja doziveeja vo nasiot grad, 10 % da mu ja napravevte vo vasiot grad, sega nemase glavniot grad da ni bidi Bejrut.
Pred da se razvie Tirana bevte najgolem albanski grad vo svetot, neznam dali si znael...sega ste vtpri, treti...taka da mnogu jadenje, ne e potrebno
Нема во Битола.Vo Bitola
Наместо да речиш фала ако не примаат во Битола шо значи 99% победа на вашиот клуб и големи шанси за титула тој уште лајна јади за тоа треба Гостивар да играте или Чегране некаде во Мала Речица па да гледате на тв шо луѓе сте вие бе нека земат да го ископаат теренот сега па одете упм играјте уџумkoj toa vie? edini navijac sto bese u hag bese johan od komiti.
vie jadevte amburgeri so teroristite potoa.
jas bev vo skopje za vreme na vojnata a i potoa.
ne sum znael posto ne e vistina nikogas nemalo poveke ljoci u sk od tirana ili pristina ama azbukata im e napravena kaj vas, toj del e vistina.
Шизо, не отворај вакви теми и поклонимусе на жртвите од Вејце и Гајре, каде најмногу загинаја битолчани ,ропак еден, секој збор тие провокација и фрустрација према Битола, оди со време Бардовци дури не е касноkoj toa vie? edini navijac sto bese u hag bese johan od komiti.
vie jadevte amburgeri so teroristite potoa.
jas bev vo skopje za vreme na vojnata a i potoa.
ne sum znael posto ne e vistina nikogas nemalo poveke ljoci u sk od tirana ili pristina ama azbukata im e napravena kaj vas, toj del e vistina.

) ќе биде парталиНаместо да речиш фала ако не примаат во Битола шо значи 99% победа на вашиот клуб и големи шанси за титула тој уште лајна јади за тоа треба Гостивар да играте или Чегране некаде во Мала Речица па да гледате на тв шо луѓе сте вие бе нека земат да го ископаат теренот сега па одете упм играјте уџум
А кур голем дека си бил во скопје кизнај кај завршија парите шо ги береја во Австралија ги подели со Бучковски оти ништо не стигна до војската и полицијата една пакета цигари немаше плус или маренда се украдија бучко и сестра љубе со доста бугарската а шлепери се купуваа ништо не дојде кај нас бранителите
За јохан секоја чест тогаш но после се на се му се посра од ко ојде да биди потрчко на партијата
За другото нема шо да се коментира па пишал кај нас му била напраена азбуката и сега демек не заеба бе ало двојазично табли низ цел град имате се вие двојазично дај не ме терај да зборам да се радуваат другите мисли со таа дебела гла и дај еднаш нека те банираат од темата посебно за оваа тема 2001 и глупости шо времиња ги збораш за амбургери а вие коалициони и финасиски партнери сте за тоа мукла
Шизо, не отворај вакви теми и поклонимусе на жртвите од Вејце и Гајре, каде најмногу загинаја битолчани ,ропак еден, секој збор тие провокација и фрустрација према Битола, оди со време Бардовци дури не е касно
Недоразбирањата се надминати. Не сте свесни што доаѓа во недела на Градски против Тиквеш... Секое маало, секоја екипа е спремна!
Temata ti ja otvori so amburgerite, inace so ti znaci to "supak" neznam , nie takov zbor nemame...ako mislish na gaz, togas site da ti ja pozdravime majka ti so po eden debel bitolski..druze jas ne se sekiram za titulata, vi kazav da ne ja tepavte skendi nemase da vi dademe bod, i toa go mislam. na mars ako sakaat neka igraat, na kraj nema da napravi razlika.
parite bar od nas zavrsija na raka na sekoja familija. znaes kogo mozes da prasas da ti potvrdi. imase komemoracija vo dom na ARM.
do "vas" neznam mnogu nedefinirano ti e toa, ali sekade kade sto bar jas imav kontakt sekade se zavrsi kako sto trebase. ne e ova mesto za vakva diskusija ako sakas poveke u pvt.
ne ve zaebav, vidi sto glupost napisa buljasot nad mene, jas bar gi zboram faktite.
aj tuka da zavrsime, ja terame temata bez vrska, deksi objasni deka nema kaj vas, se zborese deka ke e na ffm, ke vidime denovive.
Автоматски споено мислење:
supak, oktopod ja otvori temata, toj provcira i laze. i kakva vrska imaat zaginatite so vas, johan ima direktna vrska so komiti ebate glupiot...
frustraciite leci si gi so nego i so onoj sto sakase da gi udomi baskimi.
Temata ti ja otvori so amburgerite, inace so ti znaci to "supak" neznam , nie takov zbor nemame...ako mislish na gaz, togas site da ti ja pozdravime majka ti so po eden debel bitolski..
Inace oficijalno so 120000 ste tret najgolem s.iptarski grad vo svetot, so znaminja nivni so se vejat na sekoj cekor, so dvojazicni tabli, so grafiti na uck, so bisti na uck na sred bilevari...
Ako ste tolku jaki i mazi kako na tastatura zemete sredete si go gradot, ako mozi taka da se nareci mestoto kade so vi e zabraneto da pominite od drugata strana na rekata