ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
abe za tebe baba i pelsiter za cigo i sipo zelena transverzala i si
Ај сега зелено бели биле муслимански бои , абе шо нема да ти текни :)))
Изгледа Селтик , Бетис , Спортинг итн и тие се нешто поврзано со муслиманството.

Инаку кај сме кај тоа на вашиот клуб црвено белите се со мотив дека кога ќе пораснат сакаат да се Црвена Звезда :)))

abe za tebe baba i pelsiter za cigo i sipo zelena transverzala i site ste si srekni.

nasite boi se crveno crni, si stoi jasno toa u himnata na komiti zosto i kako. fino sto gi znaes anegdotite za Milan, ete gledas site ste za VARDAR samo ne priznavate.

nema sto nie da im objasnuvame ti rekov nie sme drzavata, pomiri se so toa.

ajde dosta bese, ne te biva za sogovornik samo se ukopuvas podlaboko.
I grcite taka vikat Drzava Skopje.... sami si go pikate, grcki slugi
Автоматски споено мислење:

anegdota na milenko... ovoj garant gi gledal emisliite na milenko na vremeto a sega mrchi za nego :tapp:
Vas izgleda originalnite boi vi se vinozitoto, pederski klub

I grcite taka vikat Drzava Skopje.... sami si go pikate, grcki slugi

normalno de, sigurno nema drzava bitola da vikaat koga za kur ne ve biva. znaat oni koj e mozokot i dusata na drzavata. gledas dva pati gi ispustivme koncite so kiro i zaev pa firom i severna ja napravija. se dodeka skopjani bea glavni nie (za vas neznam) bar bevme gordi makedonci za svetot osven za grcite.

nego kazi koga si idel na kracite u grcka i koga te vikale skopjanos se podmoca od sreka sto konecno nekoj te percepiral kako gradsko dete?

daj be ne zamaraj... do 1001 moze da ja terame i pak faktite si se tie sto ti gi kazav.

anegdota na milenko... ovoj garant gi gledal emisliite na milenko na vremeto a sega mrchi za nego :tapp:
Глупи муабети се ова за боиве :D
Сме добиле и ние и они,како што сме добиле, по некоја случајност, нити нивната плаво бела не е ради снег и виулици нит па црната кај нас не е од Милан.
Не знам чија измишљотина е ,ама е. Поверојатно е да е заменета белата со црна поради земјотресот, таа година се сменети. Којзнае.

Probvam da najdam fakti vo toa sto go pisis, ama nemozam da najdam, samo gluposti istreseni od rakav....i drugo me interesira, rabotis nesto vo zivotot ili ovaj forumot glavna preokupacija ti e, ili si nekoe isfrustrirano so ne te slusa nikoj vo drustvoto, pa tuka samo ti se znajs i sekogas si vo pravo?

Глупи муабети се ова за боиве :D
Сме добиле и ние и они,како што сме добиле, по некоја случајност, нити нивната плаво бела не е ради снег и виулици нит па црната кај нас не е од Милан.
Не знам чија измишљотина е ,ама е. Поверојатно е да е заменета белата со црна поради земјотресот, таа година се сменети. Којзнае.

ti kazav cija e de. tatko mu na milenko demek gi donel. si gradi tipot mit za generaciska povrzanost so vardar.

u sustina e bas toa sto kaza. vardar taa sezona treba da otpadne ali klubovite od eks yu se solidarni i go ostavaat vardar u prva liga. mesto tipcina crna traka nie beloto go zamenuvame so crno najverojatno prvo zamislata bila edna sezona ali posle ostanalo so toa sto belata boja ni e za u gosti. kako i da e toa se bas makednoskite boi. nikoj pred 92ra nema noseno crveno zolto.

makedonija gp e ustvari jugokokta gp, koja 89ta menuva ime po inicijativa na doncevski. on se vraka od aus i insistira i makedonija da dobie klub makedonija kako sto imame sekade u stranstvo. site tie klubovi se crveno crni kako VARDAR, eve preston bile crvrni vo 50tite ali smenile kako VARDAR vo 70tite. isto i kanada, usa itn... saka nekoj ili ne nie sme bile modelot za site. nikoj ne se interesiral za ovie od baba planina.

Probvam da najdam fakti vo toa sto go pisis, ama nemozam da najdam, samo gluposti istreseni od rakav....i drugo me interesira, rabotis nesto vo zivotot ili ovaj forumot glavna preokupacija ti e, ili si nekoe isfrustrirano so ne te slusa nikoj vo drustvoto, pa tuka samo ti se znajs i sekogas si vo pravo?

daj be ne dosagaj

Ај сега зелено бели биле муслимански бои , абе шо нема да ти текни :)))
Изгледа Селтик , Бетис , Спортинг итн и тие се нешто поврзано со муслиманството.

Инаку кај сме кај тоа на вашиот клуб црвено белите се со мотив дека кога ќе пораснат сакаат да се Црвена Звезда :)))

koj od seltik betis i sporting cestita ramadan i ima turlitava navivaci i publika.... abe zaebancija e sve ova ama nekogas stvarno ko u losh film da ziveete. 2 godini pregovaravte so sponzor sto sakase potpis od ataturk na dres da nosite. koga vi pisav budala me pravevte. jas stvarno neznam kakvi se tie budali sto ve vodat...

vidi sto pisuva oktopodot sipci/cigani i svasta imate... mislis na celtic nekoj pro britanski protestant moze da im sedi u kopot?

zvezda ja pominavme nie imame 2 evropski sampionski tituli oni samo edna... sega milan go brkame :icon_mrgr:

Нас не не бива, можи си во право, ама затоа мајка ти и сестра ти надалеку се познати по то шо ги бива за кур.

tebe i oktopod da te spojat nd sum siguren deka ke imate iq pogolemo od ameba

Pa koga kazuvas, kazi deka I vtor dres vi bea plavo beli dresovi
Каша попара е кај нас со дресови и амблеми. За една сезона само знам дека имале плаво бели дресови. Веројатно поради неспособноста на управата, па зеле што нашле на лагер.

lol @Goran Bt eve brat ti vidi sto vika..

srbite vikaat s kim si takav si..

jas mu vikam na goran deka ste muslimanski klub so muslimanski boi on ne mi veruva. ete taka objasni mu ti sega.

ne za dzabe jadete amburgri so niv, glavnite junaci vi se od cigan maalo, im go dudlate so cestitki za ramadan i sto ti ne.

nie sme makedonski klub. sekogas sme bile reprezentacija na drzavata. zatoa site klubovi u stranstvo sto go nosat imeto makedonija se crveno crni.
Ако одиме до крајности вие сте единствената НГ шо е збратимени со клуб шо го сакал Адолф Хитлер S04 и наши поробувачи германци со кој немаме ништо заеднички баш напротив секогаш сме на различна страна шо значи коалиција со Балисти или други душмански групи

Вие секогаш сте биле присилна репрезентација по наредба од партијата КПМ а после по наредба на дпмне а Македонија се пиши со голема буква и немој да лажиш во странство клубовите Македонија се црвено жолти има и црвено бели само еден или два се црвено црни

А за Бајрам да му честитам на некој наши оти има македонци со исламска вероисповед плус има во Битола поголеми патриоти шо се албанци ,роми и турци од колку таквите како тебе а за локал патриоти да не зборам не знајш ниту познаваш наши битолски албанци роми и турци шо еснаф луѓе има, се генерализираш и закочен си во времето од ко си стапнал во затворот(Австралија) се тие џабе никогаш нема да се разбериме но едно е јасно цела Битола навива за Пелистер шо е богатство за нашиот клуб !

P.S.Ко ја спомна 2001 дали знајш колкав беше одзивот на ромите од Битола и Прилеп и колку починаа или останаа инвалиди во војната? Зошто само си ја гнасиш устата и во иста реченица се клаваш и навредуваш (тогаш сите беа браќа сега се ѓупци исто македонците со исламска вероисповед тогаш враќа сега торбеши)ко појма од животот немаш освен комплекси ти имам речено се зборај само 2001 не зборај ме вадиш од такт си мислиш ако си дал пари во вардар и мора да те слушаат комити не можи ние да те трпиме на твојте глупости па уште за 2001 ќе збора а луѓето гинеа таму и коските ги остаја тој терористи управи дај кажи за малиќи колку даде кај вас кој од комити е бизнис партнер со браќата кажи како бившите воџи беа едното со браќата од другата стрна кажи како порано му беа и тие од ѓорче потрчковци на терористите кажи сега последно кој беа со штекли и другите албанци кажи кој шо седеа на врати му местеја на шверецери женски да не збораме за белото тешка колација бевте само децата се тепаат по автобуси не ме терај да отворам уста а мадиња за бубрези можи да му кажуваш на другите шо не ве знаат седи таму во Џелонг оди на Престон ан фудбал не се пикај секаде кај шо не те бери не ќе те трпиме ние овде цело време со твојте глупости па рекордите уште лајкови ти маваат како од партија да сте лоботомирани два три членови се исти глупости цело време
PP.S.Ако одиме по дифолт и логиката на лудакот зелено бели се муслимански тогаш вашите црвено црно се албански бои

Последно уредено:
Каша попара е кај нас со дресови и амблеми. За една сезона само знам дека имале плаво бели дресови. Веројатно поради неспособноста на управата, па зеле што нашле на лагер.
Ti ubo znajs ne e samo edna imas sliki i video na YouTube (bonus) ne bilo do upravata samo SFRJ, bidejki so plavo-beli igrate i evropski natprevari.

Back
На врв Bottom