Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не велам не,ама најавите на комити се комедии од кога се деси распад систем у групата последниве неколку месециДругарче глеј ти најавата на "Комитиве"...трагикомедии..остај ти за други,секој у свој двор
Новата на буковски,двојна програма најава за у среда,цела најава е против вардар,исто и со Стив НаумовКоја најавна на младината на Чкембари е лоша?
ne se stavaj vo obicnjot skopski narod i makedonija zosto 100 pati e dokazano tokmu sprotivnoto, mnogu poveke publika na stadion i sala koga se igralo so asalni evropski ekipi. duri ako se zeme i minatoto kako primer godinite po osamostuvanjeto/zingo era imase mnogu poveke publika koga se igrase fudbal a ne ova sega... mesto da se odi napred kurton ekipi ne spustija na nivno nivo i zatoa e kako sto e.
toa sto se prodade stadionot za vreme na covid kolku e zasluga i na takvite koj vardar go sakaat i zamisluvaat kako tebe tolku e i na takvite sto vardar go sakaat i zamisluvaat poinaku.
vardar treba da ne obedinuva. sekogas ke ima razlicni vizii i toa e ok.
За една работа можам да се сложам, а тоа е дека треба да обединува. Овој Вардар, за жал, е тотална спротивност на тоа. Заслугата за распродадениот стадион не е на „таквите како мене“, заслугата е на тоа што народот веруваше во искреноста и сакаше да помогне, без разлика кој каква визија имал. Не сум сигурен дека народот верува во моменталната приказна.

Ми фали ариел на сликата
.Не ми се верва шо ми гледат очите, жал ми е само за тие креативци кај Комити шо мора ова да го гледат ова од нивниот официјал профил.Богами со паметот е на исто ниво како декси нивниот, само што тој си има негова страна таму покажува колку е зелен во главата.Релноста е таа, објавите на ниво на декси, АИ слики и ретардиран квази хухум
За една работа можам да се сложам, а тоа е дека треба да обединува. Овој Вардар, за жал, е тотална спротивност на тоа. Заслугата за распродадениот стадион не е на „таквите како мене“, заслугата е на тоа што народот веруваше во искреноста и сакаше да помогне, без разлика кој каква визија имал. Не сум сигурен дека народот верува во моменталната приказна.
Ti se veruvase sto gledas koga slavevte 40 godini?Ми фали ариел на сликата.Не ми се верва шо ми гледат очите, жал ми е само за тие креативци кај Комити шо мора ова да го гледат ова од нивниот официјал профил.