ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
$ не е срамно да тепате дете 10 души на еден и да снимате?
Доста бе веќе со глупи муабети. Ако тепале 10 на 1 следно и вие фатете еден и претепајте го. Ако нападнат со нож и вие исто. Со племе само племенски. Ако почитуваат ултрас култура тогаш треба сите да почитуваат.

Цел живот напаѓаат некои што се никој и ништо на трибина, замараат деца пред Силбо што ко бајаги се Комити дека на инстаграм ставиле 87 во потпис.
Видат ли некои со кои може да се рамнат и што стварно разбираат навивачки свет, бегаат како од ѓаволот. Кога наши поактивни членови ги фатија некои цепачи од пред Силбо, што шкртаа графити, молеа колеа да не јадат ќотек. Жими алах, жими овој, жими оној, ништо не сум правел.

И како резултат на овие клипови заслужуваат секој шпон што ќе се види во овој дел на Скопје да се убие од ќотек. Дали работел во Пласет, дали одел во школо, еби му матер таму, од вакви фраери што се кријат, кружат со моторчиња во време кога искачаат 15- годишните и ќе нападнат некого и после кидавела. Ама тогаш се снимаат по телевизии, плачат цели фамилии, Фурканче пишува статуси.
Колку се јаки на терен збори тоа што ќор реквизот од Шверцери не можеш да видиш во градот, во ниту еден ден дел на градот. Пет пати играа на Градски европски утакмици, 20 реквизити изгубија.

ti
Јас ова го знам од човек близок до него

Или беше близок, сега веќе не е.. како и да е нема потреба понатака со имиња да се оди

Во први 15-16 секунди има мешаница голема, па после тоа доаѓаат плавците, врти го сто пати ако сакаш видеото и број колку удари се разменети

Ама добро, не е само таа случка за тие слепци, на фудбал тие години имаа начекано деца кои дојдоа порано пред утакмица.. да ме убиеш сега незнам која година беше
Им земаа шал, пукнале некој шамар и си отишле
Џ...р мислам дека беше во првата кола што стигна кога се деси тоа.
После се насобравме и немаше никој..
Кај нив се играше таа.. знам преку бит пазар се враќаше тогаш со 16ка.

Сите може да маваме шамари на деца, мене пример не ме личи 15-20 годишен да го акнам од земја и никогаш нема ни да го направам тоа, си има тој со кој да мери муда
Треба да го издишам и после ќе ика како заклан, на душа ќе треба да го носам, немаат логика таквите работи за мене..
Тоа ти е исто како јас на таа возраст да барам дупло постар од мене да ми го решава мангуплукот..
Е они тоа правеа, мангупи на деца се правеа
Нема врска, секој со своето, кој ги ебе на крај на денот..
Ti od blizok a jas od nego znaci d…s prima boks od nego taka pocnuva fajtot i komitive napagaat mlada ekipa vo toa vreme 14-17 god site a ovie prva ekipa pirati bile 25+ god site. Vozvrakaat oni se slucuva mesanica i interveniraat ebr vo beganje go udiraat so pendrak pozadi, imase i vo mvr izvestaj on lazel deka od d…s mu e toa pozadi ama se gleda na snimka deka e sosema se obratno i taka zatvaraat slucajot. Koj se znae poblisku so dvajcata znae dobro.

Инста профил имаат крстен iliret smrt kumani?

Не бе, џабе е...

На кој сме згрешиле толку што треба да живеете тука не ми е јасно. 0 еволуција, глупи како амеба. Уште 700 години да пројдат ништо нема да се смени, генот им е расипан.

Не бе, џабе е...

На кој сме згрешиле толку што треба да живеете тука не ми е јасно. 0 еволуција, глупи како амеба. Уште 700 години да пројдат ништо нема да се смени, генот им е расипан.
Стока шошонска..што да се каже џабе е, затруени сс мржњу, како не се е завршила работа 2001ву...
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 465158ova li bese dobriot odnos megju kumani i nivnite sogragjani?
глуп си како овога у гаќе

Не бе, џабе е...

Тик Ток е ова ми се чини,веројатно не е официјален

Кој е кажаја бе лику? Профил од форум куде што свака ала и будала може да напише што сака?
Tocno ne ste kazale nikoj od tuka samo eden clen sto ne znaci deka e vas stav na grupata ama
E za ova vi se mava hejt decki, zamisli sea ti si lik so moze vodi podgrupa i vakov muabet im pravic na decava. Jas kao so citam tuka a i opsto, uste od lani site vi davaa poddrska i imase samo pozitivni komentari, duri i koga ne navivate od 2016 do skoro, sekogas site sakaa vase vrakanje. Toa sto imate okej brojka, mene iskreno me raduva licno, zatoa sto milo mi e da vidam makedonska grupa, makedonska mladina vo takov grad da dominira a veruvam i na sekoj od tuka ama sepak ne ve pravi najdobri posebno so za samo 2 sezoni imate mnogu propusti koi se veke spomnati pred toa. Da ste pametni, ne vi treba vakov kurc tuku cvrsto stoenje na zemja, ctranje na grafiti, neso so na primer ne go gledam od vas cela ovaa sezona, sto bese mnogu poizrazeno vo prvata, kade imase ogromen broj na grafiti, barem kolku so se sekavam. Druga rabota, treba borbata za vasiot grad da vi e priorotet, ne vikam deka treba da se guskate so drugite grupi, mozam da go razberam i napadot na Ckembari i onoa so avtobusot na Vardar, rivalstvo i peckanje treba da ima ama ako edni vi skrtaat grafiti, drugi ve napagaat i ne bi davaat da pravite grafiti, valjda prioritetot ke treba da vi bide doma da se izborite da ste glavni i seta taa brojka i masovnost sto ja ima kaj vas momentalno, koja pak ke kazam me raduva, da ja iskoristite najprvo za toa a ne za vakvi muabeti. Ubavo pocnavte, ne gledajte da sjebete se i da vlezete pak vo zimski son pa kako pred nekolku godini niz vas centar da gledam samo grafiti na drugite dve neprijatelski grupi. Poveke borba za vasiot grad, pomalku bezpotrebno dokazuvanje so muabeti od tipot na nie sme najdobri. Sportski pozdrav do samo makedonsko Kumanovo.
Ne zaborajte koj vi e dusman broj 1.

Админ доста ја спамат темата, избриши непотребни постови и нека се става само постови од утакмици и некоја здрава дискусија а не овај ставил на тикток закана оној на ова бегале овие бегале оние само ја пунат со непотребни работи темата посебно љочовите ...

Админ доста ја спамат темата, избриши непотребни постови и нека се става само постови од утакмици и некоја здрава дискусија а не овај ставил на тикток закана оној на ова бегале овие бегале оние само ја пунат со непотребни работи темата посебно љочовите ...
Pa 20 pati e napraveno istoto ama dzabe, temata ne moze da funkcionira so niv, se nadevam jasno mu e i na @Acid ako e zapoznat so ovoj podforum

Fajtovi,mavachke i zemeni rekviziti ne su del od navivachku scenu?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom