ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
sekogas brkani i begani od nas , zaboravivte deka so faktovi GRADOT E NAS,ama i zatvorite se nasi, prasajte go vasiot ''najjakiot'' A.Z sto sakase odmazda i vikase ''ke ve nosime gore kaj nasiot brat, deneska samo za N.S ke ve zemame'' , prasajte go kako pomina tamu u KPU Idrizovo dali e dobro dali mu treba pomos, sekad begate ama od tamu nemate nigde kaj da begate, Pozdrav:kuracc:
Прашај го дедо ти дали ти е татко,или чичко ти е твој татко,па после напиши нешто на форумов, мајката да ти да ја ебам вистинска.

Ckembari dali ke odete na bratski poseti vo Istanbul ? Nekoe prijatelstvo so Besiktas da fatite i od drugava strana na svetot
Ќе одиме коса на куро да ни пресадат, сестра ти сакала волнени колбаси да јади.

Ne brat , od pendrak ima luzna pozadi na glavata od ebr sto go tepale ciganot go gledas na videoto se dochepa ama samo do stubot.
Јас ова го знам од човек близок до него

Или беше близок, сега веќе не е.. како и да е нема потреба понатака со имиња да се оди

Во први 15-16 секунди има мешаница голема, па после тоа доаѓаат плавците, врти го сто пати ако сакаш видеото и број колку удари се разменети

Ама добро, не е само таа случка за тие слепци, на фудбал тие години имаа начекано деца кои дојдоа порано пред утакмица.. да ме убиеш сега незнам која година беше
Им земаа шал, пукнале некој шамар и си отишле
Џ...р мислам дека беше во првата кола што стигна кога се деси тоа.
После се насобравме и немаше никој..
Кај нив се играше таа.. знам преку бит пазар се враќаше тогаш со 16ка.

Сите може да маваме шамари на деца, мене пример не ме личи 15-20 годишен да го акнам од земја и никогаш нема ни да го направам тоа, си има тој со кој да мери муда
Треба да го издишам и после ќе ика како заклан, на душа ќе треба да го носам, немаат логика таквите работи за мене..
Тоа ти е исто како јас на таа возраст да барам дупло постар од мене да ми го решава мангуплукот..
Е они тоа правеа, мангупи на деца се правеа
Нема врска, секој со своето, кој ги ебе на крај на денот..

Последно уредено:
sekogas brkani i begani od nas , zaboravivte deka so faktovi GRADOT E NAS,ama i zatvorite se nasi, prasajte go vasiot ''najjakiot'' A.Z sto sakase odmazda i vikase ''ke ve nosime gore kaj nasiot brat, deneska samo za N.S ke ve zemame'' , prasajte go kako pomina tamu u KPU Idrizovo dali e dobro dali mu treba pomos, sekad begate ama od tamu nemate nigde kaj da begate, Pozdrav:kuracc:
За затворите се слагам и реално, секоја чест. :smirce:

$ не е срамно да тепате дете 10 души на еден и да снимате?
Доста бе веќе со глупи муабети. Ако тепале 10 на 1 следно и вие фатете еден и претепајте го. Ако нападнат со нож и вие исто. Со племе само племенски. Ако почитуваат ултрас култура тогаш треба сите да почитуваат.

IMG_0900.jpeg
sve pocna od ova poraka od Combat na nasiot clen vo negoviot licen instagram, od zatvor do vo vasa maalo (debar maalo), vi kazuvavme 100 pati nemojte so personalni problemi dodeka imame navijacki rivalitet, nema da prestaneme tuka, dodeka praete zakani po lugjje i ova ne e prv pat so vakvi zakani, i vcera bese ferska 3v3 mladi deca, dodeka imate muda so vakvi zakani po internet kako sekogas treba i da gi cekate poslednicite:kafence:

Доста бе веќе со глупи муабети. Ако тепале 10 на 1 следно и вие фатете еден и претепајте го. Ако нападнат со нож и вие исто. Со племе само племенски. Ако почитуваат ултрас култура тогаш треба сите да почитуваат.
Tocno taka sega treba prviot Albanec sto ke go najdat isto vaka da go snimaat da vidime dali e smesno ne znam zasto ne go pravat istovo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom