ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Која е разлика ?
Нашата е потешка, имаш бели линии измеѓу :D
Пропратно спореди ја оградата. Нашата дел од кореото, вашено со спреј нашкрабано. Плус излишна парола, милијарда пати видено.
Со одбрал слика од една од поедноставните кореа наши, стави некоја од овој тип каде што цели разнобојни делови се спојуваат со картони. Пропратено со соодветен изглед на ограда и пиро.
Кај вас оваа ќе ви биде врвот сезонава.

Не сакам да влагам во дискусии само сакав да ти покажам дека истото ги имаат направено и Комити во 2025г а ти ги омаловажуваш Кумани.
Автоматски споено мислење:

Нашата е потешка, имаш бели линии измеѓу :D
Пропратно спореди ја оградата. Нашата дел од кореото, вашено со спреј нашкрабано. Плус излишна парола, милијарда пати видено.
Со одбрал слика од една од поедноставните кореа наши, стави некоја од овој тип каде што цели разнобојни делови се спојуваат со картони. Пропратено со соодветен изглед на ограда и пиро.
Кај вас оваа ќе ви биде врвот сезонава.
Не сакам јас да ги споредувам Кумани и Комити не ми беше тоа поентата. Факт е дека Кумани се релативно млада екипа што ако има кој правилно да ги насочи ке израснат во озбилна група.

Не сакам да влагам во дискусии само сакав да ти покажам дека истото ги имаат направено и Комити во 2025г а ти ги омаловажуваш Кумани.

Не сакам јас да ги споредувам Кумани и Комити не ми беше тоа поентата. Факт е дека Кумани се релативно млада екипа што ако има кој правилно да ги насочи ке израснат во озбилна група.
Нема што да се дискутира

Се гледа дека не си активен уште, збораш за пред 10тина години кога си гледал такви поединци, разгледај ги сликите на официјалниот профил и ќе видиш облеката и дали има трајбол тетоважи.
Шала е друже, и кај вас се мењаат работи во добра насока. И прав си, не сум активен рамно 10. Спортски поздрав

Smeshno e da gi stavljash Kumani u isti kosh ss tija shto si pishaja , mozhda ne smo na nivo istoriski kako Komiti ili Ckembari ama sigurno smo pred Fa i Cpb. Sportski pozdrav.
Тука си во право, Кумани биле одсекад пред ФА и ЦПБ, ако идеш по азбучен ред. :pivo2:

Али шала на страна, Куманово има здрава тифо сцена, само ви фали континуитет. Едно од најинтересни гостовања ми е Куманово, и ако имате моментум, да ги вратите Шваба и Кенгур со настапи на полувреме. :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom