Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која е разлика ?+ Со вакво корео во 2025 аххахаахахах
комити колку кореографии имаа сезонава вие толку следните 4 нема да иматеКоја е разлика ?
Нашата е потешка, имаш бели линии измеѓуКоја е разлика ?

Погледни ја оградата , за разлика од вашата парола што е направена за 5-6минути со спреј..Која е разлика ?
Не сакам јас да ги споредувам Кумани и Комити не ми беше тоа поентата. Факт е дека Кумани се релативно млада екипа што ако има кој правилно да ги насочи ке израснат во озбилна група.Нашата е потешка, имаш бели линии измеѓу
Пропратно спореди ја оградата. Нашата дел од кореото, вашено со спреј нашкрабано. Плус излишна парола, милијарда пати видено.
Со одбрал слика од една од поедноставните кореа наши, стави некоја од овој тип каде што цели разнобојни делови се спојуваат со картони. Пропратено со соодветен изглед на ограда и пиро.
Кај вас оваа ќе ви биде врвот сезонава.
Нема што да се дискутираНе сакам да влагам во дискусии само сакав да ти покажам дека истото ги имаат направено и Комити во 2025г а ти ги омаловажуваш Кумани.
Автоматски споено мислење:
Не сакам јас да ги споредувам Кумани и Комити не ми беше тоа поентата. Факт е дека Кумани се релативно млада екипа што ако има кој правилно да ги насочи ке израснат во озбилна група.
Шала е друже, и кај вас се мењаат работи во добра насока. И прав си, не сум активен рамно 10. Спортски поздравСе гледа дека не си активен уште, збораш за пред 10тина години кога си гледал такви поединци, разгледај ги сликите на официјалниот профил и ќе видиш облеката и дали има трајбол тетоважи.
Тука си во право, Кумани биле одсекад пред ФА и ЦПБ, ако идеш по азбучен ред.Smeshno e da gi stavljash Kumani u isti kosh ss tija shto si pishaja , mozhda ne smo na nivo istoriski kako Komiti ili Ckembari ama sigurno smo pred Fa i Cpb. Sportski pozdrav.

На куманово му фали успех и редован спортски колектив, куманово знае да напуни салу по 4- 5 000 човека без никакву шансу да се замеша у борбу за титуле..фудбал играв трету лигу, по села, по ливаде, по пасишта куде што немаш услови да навиваш иако целу сезону има дечки чланови што ги пратив утакмице. На бараж у ѓорче пред некоју годину се појави солидна бројка кумановци кои гу испунисва трибину и покажасва дека е срам што град сс големину на куманово нема екипу барем у втору лигу. Рукомет исто доби поддршку, за жал екипа е квалитет за борбу за опстанак, и тај бројка што се појавља е превише за оној што га покажуев играчи. Кошарка е шарам-барам, циљ да се улегне у плеј-оф и туј е главан домет...е сг само замислите кд би се некоја екипа кумановска нашла у борбу за титулу и била конкурентна на други екипе...али све тој е што би било кд би било. Муабет ми е дека све си е топ сг, ми навивамо од љубав спрема град, љубав спрема клуб али да имамо буџети како скопски и битолски екипе, још поголема заинтересираност ќе има меѓу кумановску јавност.Шала е друже, и кај вас се мењаат работи во добра насока. И прав си, не сум активен рамно 10. Спортски поздрав
Тука си во право, Кумани биле одсекад пред ФА и ЦПБ, ако идеш по азбучен ред.
Али шала на страна, Куманово има здрава тифо сцена, само ви фали континуитет. Едно од најинтересни гостовања ми е Куманово, и ако имате моментум, да ги вратите Шваба и Кенгур со настапи на полувреме.![]()
Не сакам да влагам во дискусии само сакав да ти покажам дека истото ги имаат направено и Комити во 2025г а ти ги омаловажуваш Кумани.
Не сакам јас да ги споредувам Кумани и Комити не ми беше тоа поентата. Факт е дека Кумани се релативно млада екипа што ако има кој правилно да ги насочи ке израснат во озбилна група.
Јас гарантирам дека @Белиот е на видеото, само да не го кружиме сега сериозен човек е ќе го пријави некој во фирмаOd drugi podgrupi bea tvrdokorni , a jas garantiram deka tebe ti e raskazuvano, prema kazanoyo
Koj e udreniot od navodno od denis, i koj go pravat napadot?
Epa izgleda burni mladi godini imal , mu se gubi memorijata malce hahahОградата е еден од елементите на корео. Не може да биде истото ако само 50% од кореото го споредуваш. На оваа слика што си ја пратил, не се гледа добро оградата, ама тука пораката е барот што ќе ви го ебе зарот. 25 метри најлон со специјален фонт. Не може да ги споредиш двете, тоа е разликата во класи, кај нас дечките што работат на ова пазат до најситни детали како фонтови, точна локација на пиро, мерење на секое столче и меѓупростор итн итн. Се гледа дека не си работел на кореографија чим овие две кореографии ти се исти.
Јас гарантирам дека @Белиот е на видеото, само да не го кружиме сега сериозен човек е ќе го пријави некој во фирма