ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Што група е тоа, која не може да одработи гостување на 30км одалеченост со сите услови исполнети!?!?!
Група пушти ме да кинисам, чекам следно дерби со мзт

Едно време пред 10-11 години си го имаа Цпб- Кумани нати го дајми го. :D
Баш на форумов памтам беше дискутирано, гостовано имаа Кумани во градски парк на пријателска со Работнички без полиција без ништо, ниту напади ниту препукување. Сепак ова беше 2013 или 2014.

Едно време пред 10-11 години си го имаа Цпб- Кумани нати го дајми го. :D
Баш на форумов памтам беше дискутирано, гостовано имаа Кумани во градски парк на пријателска со Работнички без полиција без ништо, ниту напади ниту препукување. Сепак ова беше 2013 или 2014.
Исто ги е понудено и сг, ама нема везе, финта е да работимо против ацаб и против управе кои што само тражив начин да гу погазив навивачку свест

Исто ги е понудено и сг, ама нема везе, финта е да работимо против ацаб и против управе кои што само тражив начин да гу погазив навивачку свест
I pa nisto od njinu stranu. Zdravje naredno derbi protiv mzt ke se soberev..

Трета крводарителска акција овуј годину у режију на кумани.

Attachments

• Screenshot_20251219_152917_Instagram.jpg
    Screenshot_20251219_152917_Instagram.jpg
    247,2 KB · Прегледи: 20
  • Screenshot_20251219_152921_Instagram.jpg
    Screenshot_20251219_152921_Instagram.jpg
    235,6 KB · Прегледи: 20
  • Screenshot_20251219_152925_Instagram.jpg
    Screenshot_20251219_152925_Instagram.jpg
    295 KB · Прегледи: 20
Нема потреба

Види овакој, заради реновирање на салу дојде до местење на некоју ограду на коју што нема место за сви заставе, па е решено доле на туј ограду да се закачуев заставе на подгрупе а горе над нас на субови од салу се закачуе кумани [има утакмице куде се стављав и една преко другу]. Наше е да заваримо и да си направимо место по потребу што гу имамо, ама тој ќе биде у втор дел на сезону.
Карпош има населба у куманово од коју доваѓа подгрупа кумани карпош и нормално е дека на заставу ќе га имав дејца што ги претставља.
Што се однаса на локалисти, тај погрупа е у процес на развивање, составена од претежно млади дечки у рани 20ти године [некои још среѓна школа], њина фора е ав ав лајање и тој се однаса на ацаб, ми како трибина често знаемо да ги поддржимо и да ги суптилно поздравимо државни плавци. Највероватно после некое време, сс тек на године ќе си доживив природан процес на промену и све овој што ги е сг интересно ќе ги биде глупост ама едно е сигурно, они су иднина на тифо сцену.
Автоматски споено мислење:

И да, на цпб ги е официјално одобрено гостовање после интервенцију до нашу управу на клуб куде што прво бесва одбиени.
Не си ја разбрал поентата. Јас колку што сум упатен основата на вашиот идентитет како група се базира врз користење на кумановски дијалект и фонт на застави и дуксери по кој сте препознатливи. Тоа значи дека без никој да го спречи или работи група на млади си дале за право да прават кривично -латинично дело на застави. Креативниот, визиуелниот и вокалниот дел на искажување поддршка кон клубот не прави мене и тебе различни во искажување на љубовта кон клубот. Добронамерна забелешка

Se Moli deckoto so go zaborail tapanot vo ist gejt da dojde da go zeme ahahah

Attachments

• IMG_8406.jpeg
    IMG_8406.jpeg
    347,9 KB · Прегледи: 61
tapanot e zemen sred kortez od 4 lugjje dodeka idat vo sala Aerodromci, Znaci uste ednaska treba da se kaze deka trofeite treba da se brani, so ovoj tapan uste se udri od toj den i deneska , lekcija bezplatno:kuracc:

Како некој што нешто направил во ова безредие од сцена ќе си дадам право да упатам конструктивна критика, без никаква омраза затоа што тоа се мој колеги пријатели и луѓе со кој константно имам контакт. Најдобриот пријател на работа ми беше дел од истата група и блоковски секогаш биле добри со Блу Елит. Локалисти знамето и барјакот и уште пар двомотки нема да замери екологијата ако ги запалите верувајте. Отскокнување од стандардниот и специфичен фонт на Куманија, даље без разлика на моите убедувања политички Германската застава од 1937/8 како и да му доаѓа а ти стои Карпош и раме уз раме брани се кумановско знаме е што би рекле Мераклије тотално отсуство мозга. Преседан над преседаните од кога се вратија во сала не стојат под никаква застава Куманија но цела ограда им се подгрупи очито е побитно од каде си него што си. Драго ми е дека овие детски болести уште во 2019 та ги разрешивме. Мене ми е разбирливо на чкмебадија да им биде ударната штампана, главната подгрупа да го носи ликот со најголемиот лузер, за група која вади рамбовки и преку ноќ ја оштампа цела ограда. Не е природно за група која знам какви луѓе имааат и се х10 поквалитетни да ads (ult lib) 2. Има ли некоја ривалска екипа да се исцима за добробит на сите нас да ги угаси оние 34 кретени под назив Ултра Банда што преку ноќ навијааат за клуб за кој ни песни немаат али
ќе никне некоја застава и дуксер со фантомки. Јавно ги замолувам којотите пошто имаме дуги обавези да го расчистат ова или Лихнид или кој год за најдобробит на сцената прво нив. Секое добро на сите.
Фала те сакаме и ние Пепе ги сака бисерите а волчко ко ќе ја фати црвенкапа ќе плати за шо бега брзата птица итрица само да не има биолошка оти којото не плива во црвено море само на бело и кај охридското езеро до велешко езеро ко ќе сака можи да му се јави бројот е хот лајн 24/7 365 за сите телетабиси па ако морски лавови можи да се пробаат ако не ќе го бркаме џери атом ќе остани за нас тешко дека ќе се смират само против берзата на долари и козоцебачи поздрав од Независна во новата држава главен град по Мисирков е Битола да живее ЕУ без нивните геј вредности viel Spaß

P.S.не троши енергија на дијалектот играј шах со крокодилите и младината од sincity другите се сезонски на работа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom