ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Какви дечиња се овие Кумани, 20 пати едното исто дали Цпб ќе доаѓале

Какви дечиња се овие Кумани, 20 пати едното исто дали Цпб ќе доаѓале
Па што да те прашам бе куртон, што правив твои по дома како су што су, нормално дека ќе прашам дали ќе дојдете, ама ви сте пичке само изговори наваѓате..

Па што да те прашам бе куртон, што правив твои по дома како су што су, нормално дека ќе прашам дали ќе дојдете, ама ви сте пичке само изговори наваѓате..
A sto ako dojdat gotovi li se , zaradi toa li ne doagaat? Ah cpb izbacete im se da vidime bas sto ve ceka hahaha

A sto ako dojdat gotovi li se , zaradi toa li ne doagaat? Ah cpb izbacete im se da vidime bas sto ve ceka hahaha
Тој што поединци пишуев све и свашта како сс пелистер што беше не знам, мое беше да прашам дали ќе дојдев да биде интересно на утакмицу, после толко године гу отворисва, да дадемо драж на дерби на коло ама џабе сс вас човек не може да се разбере

IMG_6025.jpeg
IMG_6026.jpeg

Соколи - Овче Поле 19.12.2025
Не официјална слика од Банда Штип, одличен дерби натпревар, каков нема ни во супер лигата. Повеќе вакви екипи треба да има во суперлигата да има интересни навивачки дуели... Знам дека некој ќе се фати за шалот на дечкото на ногата, не е паднат туку пола од тие дечки имаа идено со Банда Штип и имаат почит спрема групата

Тој што поединци пишуев све и свашта како сс пелистер што беше не знам, мое беше да прашам дали ќе дојдев да биде интересно на утакмицу, после толко године гу отворисва, да дадемо драж на дерби на коло ама џабе сс вас човек не може да се разбере
Nie bevme tuka site tie "tolko godine" davavme draz na taa utakmica samo sto vas nesto ve nemase. I ne e sekoja utakmica so navivaci derbi papak, se znae sto e derbi.

Сам си кажа дека сте дерби навивачи..
Da be brat ke dojdat eve jas ti kazuvam mora li tuka na forum tebe da ti kazat ? Taka odlucile da se pojavat nivna odluka so e toa nikako ne mozam da sfatam zosto sekoe gostuvanje mora da se znae ? Vie ke odite za Kumanovo ili radi toa sto CPB ke se pojavat ? Gledajte si za vas i uzivajte sto ima da se zamarate koj ke dojde koj ne...

Isto kako dolarite se iznapisuvaa po socijalni mrezi prozivaa za vo Strumica so Vardar i za Pelister vo Struga, Komiti i Ckembari ni komentar ni nisto, ednostavno potesniot krug se dogovoril i se pojavile a dolarcinjata gi nemase, na krajot od denot sekoj odi pred se radi svojot klub a potoa i za pokazuvanje i dokazuvanje, merenje kurovi i dr....

Ова со Кумани иди ко да сакат да се извадат за срамот шо го доживеа кога бевме ние. Па да се извадат со цпб дека итие се хулигани. Ако гостуват цпб и пак полицијата заспие на 15 секунди при излез на гостинските навивачи, нема чоек кој ќе ме убеди дека е случајно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom