ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахахахахах не бе вашата е легендарна :smirce: :P:D:P

Сликата во возот од М**** , Д**** и З*** (колку шо памтам така беа, мислам дека и во УКБ) јас му ја раширив:(:D
Тој најлево колку што можам да го препознаам се вика на Б, а не на З (на З се презива), ама ваљда за истиот збориш :D Он и тој во средина беа УКБ.
Тој на М беше од ККВ, сега дијаспорец :D
И он и тој во средина парче правеа кај женскиот пол, тотална спротивност е сликава од реалноста, ама ја постираа на Hi5 и понатаму стана легендарна :D
Знам дека е твое дело, затоа те тагнав :P

ЦПБ се одлучивте ли за Куманово или пак ќе откаже превозот како за во Битола:vozbud:

Има видео и слика на инстаграм како еден Комита го напаѓаат доларите во чаршија и му одземаат дуксер и шал... не научивте ли дека заседи прават ? Не знаете ли со кој имаме работа. За дечкото ми е жал најверојатно го истепаа бидејќи тие се повеќе. Прст на чело !!!

Има видео и слика на инстаграм како еден Комита го напаѓаат доларите во чаршија и му одземаат дуксер и шал... не научивте ли дека заседи прават ? Не знаете ли со кој имаме работа. За дечкото ми е жал најверојатно го истепаа бидејќи тие се повеќе. Прст на чело !!!
1vs1 e na videovo,nema nikoj osven oni 2jca

1vs1 e na videovo,nema nikoj osven oni 2jca
Од каде да знаеме и може е некој помал ? Тоа е твое тврдење но дали се сами не ми се верува доколку се иста возраст и овој ако нема оружје нож нешто нема шанса да земе шал ? Еве објасни како било ти ?

mislam deka ne znaes rabotava mnogu dobro , kako sekogas od dvete strani koga se zgresi teritorija se tepani absolutno, ne e nesto strasno sekoj dnevno ima frki vaka, zamisli da dojde nekoj Shvercer vo Dracevo ne 1po1 po cela selo ke izleze da go tepa “Shqiptarot”, poraz e poraz !

mislam deka ne znaes rabotava mnogu dobro , kako sekogas od dvete strani koga se zgresi teritorija se tepani absolutno, ne e nesto strasno sekoj dnevno ima frki vaka, zamisli da dojde nekoj Shvercer vo Dracevo ne 1po1 po cela selo ke izleze da go tepa “Shqiptarot”, poraz e poraz !
Не реков дека не е пораз али не верувам дека е сам или можеби страв има дека цела чаршија се албанци па ќе искочат и ќе го тепаат. Не се работи за грешка туку за глупост. Чаир е до чаршија 500 метри глупав мора е тој што таму со обележје иде.

Треба да бидеш по спремен да се шеташ со реквизит во туга територија без разлика кој саат бидејки секогаш можеш да налетиш на рандом од другата група.
Како што се гледаше на видео тој се предаде веднаш па доброто е што се тепаа само со голи раце.На крајот на денот сите пораснавме со фрки.
Само едно треба да пазиме и тоа е најважното.Да не се тепаат поединци што само зборат македонски или обратно поединци што само зборат албански а не носат реквизити.А за тие што сакат да си ги мерат мудата од двете страни фер фрка со голи раце и тоа препазливо да не дојде до потешка повреда не е ништо страшно.

Muabetot e , Komiti poveke od 3 drugari izlegol vo Stara Carsija so rekfiziti ama ne bese javno bese so jakna neznam zasto vleguvale taka ili ta ckrtat nekoj grafit ili pijani drogirani vlezeni u fillm :tapp: , Covekot nas go poznava edniot od tie i koga pocnat da pcujat nesto tie pocna da begaat od 2 nasi , toj so bese so rekfizit padna i go jadele, drugiot uste trca po niv ama ne gi fatija, i se glea na videoto deka go jade 1vs1 , Naucite gi vasite deka rekfizitot treba da se brani i da se bori za taa ne da go davaat kako da e edna cigara, poraz e poraz i Pozdrav do drugiot pat !

Од каде да знаеме и може е некој помал ? Тоа е твое тврдење но дали се сами не ми се верува доколку се иста возраст и овој ако нема оружје нож нешто нема шанса да земе шал ? Еве објасни како било
Треба да бидеш по спремен да се шеташ со реквизит во туга територија без разлика кој саат бидејки секогаш можеш да налетиш на рандом од другата група.
Како што се гледаше на видео тој се предаде веднаш па доброто е што се тепаа само со голи раце.На крајот на денот сите пораснавме со фрки.
Само едно треба да пазиме и тоа е најважното.Да не се тепаат поединци што само зборат македонски или обратно поединци што само зборат албански а не носат реквизити.А за тие што сакат да си ги мерат мудата од двете страни фер фрка со голи раце и тоа препазливо да не дојде до потешка повреда не е ништо страшно.
Ova e kazano bash kako sto treba da bide tuka u Makedonija ali za zhall tuka ne e taka,mnogu pozadi sme so Ultras navivanjeto ushte po vashi tribini se pee mrtov s dobar s dodeka so nacionalizmot sme vaka nema nisto tukaaa.Daj bozhe da nemame posledici i ot vasa strana i ot nasa strana,Neka ima tepacki samu bez teshki posledici.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom