ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
ЖИВИ ГО ИЗЕДОВТЕ!

Утре против Беса - стадион ФФМ!
Собир: 15:00ч. | пред стадион
Влез: СЛОБОДЕН!

Продажба на собир:
•Налепници (100 ден. пакетче)
•Селотејпи: 200 ден.

*Гратис фрешер со секој купен производ!

БОРБАТА ПРОДОЛЖУВА!

Еурофарм Пелистер-Вардар (24.04.2025)
FB_IMG_1745576051846.jpg

ЖИВИ ГО ИЗЕДОВТЕ!

Утре против Беса - стадион ФФМ!
Собир: 15:00ч. | пред стадион
Влез: СЛОБОДЕН!

Продажба на собир:
•Налепници (100 ден. пакетче)
•Селотејпи: 200 ден.

*Гратис фрешер со секој купен производ!

БОРБАТА ПРОДОЛЖУВА!

Еурофарм Пелистер-Вардар (24.04.2025)
Прегледај го приврзокот 449639
“Океј” бројка, за разлика од бројката на полуфинале куп кај вашиот приоритет ФК.
Гостувања со кола:kezec:

500/600 карти треба да добијат. Да види Балканот што е право дерби

mu e gajle na balkanot za mak derbi u rakomet... ti da ne gledas seged vesprem ili zagreb nekse?

batali gi, kolku oni ni dadoa tolku treba da dobijat i onaka tolpa pijanici i narkosi se spored nivniot pretsedatel...

“Океј” бројка, за разлика од бројката на полуфинале куп кај вашиот приоритет ФК.
Вие ли најдовте да зборите за бројка? "Океј" бројката ве измоча во навивање вчера и вашите исто ви кажуваат. Него кажи ми успеавте ли да ги здиплите знамињата или уште водите борба со нив? :pos:

Вие ли најдовте да зборите за бројка? "Океј" бројката ве измоча во навивање вчера и вашите исто ви кажуваат. Него кажи ми успеавте ли да ги здиплите знамињата или уште водите борба со нив? :pos:
После вчерашната борба може слободно да заклучиме дека се една скала погоре на мак тифото

Добра бројка и на вашето последно гостување недела 28.09 ,двајца воЏи на 28 навивачи.
IMG_5607.jpeg

Ние ги здипливме и знајме кај се.
Вие проверете се уште еднаш, да не стигни некое пак до :misticen:

Ние ги здипливме и знајме кај се.
Вие проверете се уште еднаш, да не стигни некое пак до :misticen:
На толкаво мучење да здиплите едно знаме сега ми е јасно зошто циганите ги зимате на трибина, пошто ако беа против вас... :lolzz:

mu e gajle na balkanot za mak derbi u rakomet... ti da ne gledas seged vesprem ili zagreb nekse?

batali gi, kolku oni ni dadoa tolku treba da dobijat i onaka tolpa pijanici i narkosi se spored nivniot pretsedatel...
Кога сме кај претседателите,неможи толку да ве наполни колку шо можите вие да голтните :pusigo:

IMG_7325.jpeg

Не беа во Струмица ќе имаа многу неоправдани на училиште :D
Исто старосната граница да завидува чоек дирек од сколија дојдени kinder party ниту еднаш не се слушнаа на преносот а всала можи да замислам
Кај нас пак преовладуваше навивање против Ск а не за Пелистер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom