vasicot
Soli contra omnes
proletnaКаква офанзива најавувате за во јуни?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
proletnaКаква офанзива најавувате за во јуни?
Каква офанзива најавувате за во јуни?
500/600 карти треба да добијат. Да види Балканот што е право дербиpred televizor... ke dobijat samo 100 karti.
“Океј” бројка, за разлика од бројката на полуфинале куп кај вашиот приоритет ФК.ЖИВИ ГО ИЗЕДОВТЕ!
Утре против Беса - стадион ФФМ!
Собир: 15:00ч. | пред стадион
Влез: СЛОБОДЕН!
Продажба на собир:
•Налепници (100 ден. пакетче)
•Селотејпи: 200 ден.
*Гратис фрешер со секој купен производ!
БОРБАТА ПРОДОЛЖУВА!
Еурофарм Пелистер-Вардар (24.04.2025)
Прегледај го приврзокот 449639
500/600 карти треба да добијат. Да види Балканот што е право дерби
Вие ли најдовте да зборите за бројка? "Океј" бројката ве измоча во навивање вчера и вашите исто ви кажуваат. Него кажи ми успеавте ли да ги здиплите знамињата или уште водите борба со нив?“Океј” бројка, за разлика од бројката на полуфинале куп кај вашиот приоритет ФК.
Гостувања со кола![]()
После вчерашната борба може слободно да заклучиме дека се една скала погоре на мак тифотоВие ли најдовте да зборите за бројка? "Океј" бројката ве измоча во навивање вчера и вашите исто ви кажуваат. Него кажи ми успеавте ли да ги здиплите знамињата или уште водите борба со нив?![]()
Ние ги здипливме и знајме кај се.Вие ли најдовте да зборите за бројка? "Океј" бројката ве измоча во навивање вчера и вашите исто ви кажуваат. Него кажи ми успеавте ли да ги здиплите знамињата или уште водите борба со нив?![]()
Да ве диплат во бели чаршави.Ние ги здипливме и знајме кај се.
Вие проверете се уште еднаш, да не стигни некое пак до![]()
3 2 1 АУУРк Е.Пелистер-рк вардар(наскоро поќе слики.)
Прегледај го приврзокот 449634
На толкаво мучење да здиплите едно знаме сега ми е јасно зошто циганите ги зимате на трибина, пошто ако беа против вас...Ние ги здипливме и знајме кај се.
Вие проверете се уште еднаш, да не стигни некое пак до![]()
Кога сме кај претседателите,неможи толку да ве наполни колку шо можите вие да голтнитеmu e gajle na balkanot za mak derbi u rakomet... ti da ne gledas seged vesprem ili zagreb nekse?
batali gi, kolku oni ni dadoa tolku treba da dobijat i onaka tolpa pijanici i narkosi se spored nivniot pretsedatel...
Не беа во Струмица ќе имаа многу неоправдани на училиште“Океј” бројка, за разлика од бројката на полуфинале куп кај вашиот приоритет ФК.
Гостувања со кола![]()