ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Bato 7 koli ne vidovte dvizevme pokraj vas oti ne zastanavte
Другарче признајте си пораз во сред битола. Ако вие сте биле 7 коли и сте и викале да застанат , а они не сакале како доказ можевте да снимате како и викате да застанат ипак сте во кола неможе никој ништо да ви направи .
Да имате доказ како што комити имаат дека ве бркаат среде битола. Вие во кола и неможевте да снимите за комити да имаат минус затоа што не застанале?
ДАЈ ИЗЛЕЗЕТЕ ВЕЌЕ ОД ТИЕ ПОЛСКИ ХУЛИГАНСКИ ФИЛМОВИ ШТО ГИ ГЛУМИТЕ. Поздрав

Ете ви ја културата ваша драчевска море всала да не стапните поќе дволични лицемерни. На шо личи бе ова чупето крвој во фацата. Да се засрамите сите од еден до последен. Беда
A kako se desilo ova ustvari? Ja pogodile so predmet?

До кога да ве бркаме бе? Голфот бел кај се скри во Прилеп? Една кола сме ајде да се најдиме да не се бркаме поќе
Прво на Плетвар викавте,застанавме мочавме чекавме не дојдовте,сега до Прилеп стигнавте ајде во Велес најдобро, бетер сте од доларите.
Два позната имате за четири месеци , после тоа во Ѓорче ова денес рикверц во ваш град,ај честито победа на терен да не биде дека не сме честитале.

Во какви филмој живејте? За кој пораз зборате?
За то шо ви фрлија неколку бакљи, то е пораз?

Не гледам на видеото јас дека некој бега, најмалце Чкембари.

Не сте свесни колку полиција имаше, па некој од вас ќе бега. Буквално не можеше слободно да се движиш.Дома не ги оставаја луѓето да си одат и после 30мин од утакмицата.
Не зборам за в сала само, општо и околу сала.

Секогаш се преувеличват работите, зато не ми се објаснува многу.
Фрлиле неколку бакљи, слеговте од автобус и?
Не гледам ни пораз тука ни па победа.
Нека има вакви работи, доста ви е од екскурзии.
Само без многу филмој.

Од друга страна и покрај цела полиција, бркање низ парк со нив, екипа успеа да се протни и да тргни по тие шо ви беа со коли.
Стигнати беа на плетваро, сигнализирано на секаков начин да застанат, ама ништо.Се прицна појако на туража.

Така да олабајте со филмој, бидете реални, и нека има вакви работи, се дур е во граници на нормалата.

Комити ми се чини за прв пат толкава бројка Битола, шо е за поздрав. За навивање не ве слушнав.Жално шо дури 2ро полувреме ве пуштија, секогаш намерно прат, исто и ние ко ќе идиме.

Кај нас топ трибината, на моменти страшно грмење со обичната публика.
Парола + корео, се надевам ќе има убај слики.

Поздрав од победничка Битола.

Охриѓани спремајте се недела, идиме јако.

Ja mislam razbrale i ckembarite deka kakva navijacka gruba (komiti) kakvi picki se,brkat 2jca so ne ni se navijaci,obicni fanovi se,odma video ii begaj nakaj niven teritor.
Vaka se sluci pred 2 nedeli So $ dogovarame fight 15na15 doagat 100 dusi i brkat nekoj sto ne znaeme i nie na videoto koj go brkat,Zboruvat sme brkale $ a bukvalno nie sme na druga strana.
A oni begat nakaj mostot demek brkat $ ajahahah ja mislam deka ve razbrale Ckembarite kakvi picki ste i deka nemate mudaa.
A za video nema zbor 1ste.

Attachments

• IMG_9544.jpeg
    IMG_9544.jpeg
    266 KB · Прегледи: 211
Ете ви ја културата ваша драчевска море всала да не стапните поќе дволични лицемерни. На шо личи бе ова чупето крвој во фацата. Да се засрамите сите од еден до последен. Беда
Ова е резултатот на тоа што го почнавте кога фрлавте со бакљи кон обична публика во два наврати, и во вториот за малку ќе погодевте исто девојка на минатото дерби во Јане Сандански. Сељачана неизживеана, голем срам и за членовите на мојата група денеска кој потпаднале на вашето ниско ниво и гаѓале со предмети накај обичната публика каде што на телевизија видовме дека голем број ја сочинуваат и девојки и деца и фамилијарни луѓе (секоја чест за тоа, само на шиптaрски манифестации има исклучиво мажи). И тука ќе ги избегнам битолските изговори од типот на "ама имаше луѓе со реквизити на чкембари кои провоцираа" или "и они нас не маваа" (а кое патем сум сигурен дека било вистина), ова е голем срам и ова НЕ ТРЕБА повеќе да се случува - навивачи да маваат каде што стојат обични фанови - БЕЗРАЗЛИКА НА СЀ!

Со Кумани ни ги подувте јајцата тука дека сте бркале неколку деца кои којзнае како се нашле таму - иако ви беше потенцирано од нив дека излезот бил забранет за нив од сала - сега кога бегате во свој град и има видеа за тоа - изговори "во кој филм живејте со ветерот се бркате".
Во Скопје кога ве нападнавме и покрај бројчаната надмоќ на ебр - месец дена стававте чешли за коса тука и се исмевавте - а сега "не сте свесни колку полиција имаше не потиснаја".

Еви ви една дупка и скријте се во неа до некоја наредна средба - кај што ќе ви треба по се изгледа уште поголема дупка, како што тргнале работиве:kuracc:

Attachments

• IMG_3751.jpeg
    IMG_3751.jpeg
    47,3 KB · Прегледи: 26
Ja mislam razbrale i ckembarite deka kakva navijacka gruba (komiti) kakvi picki se,brkat 2jca so ne ni se navijaci,obicni fanovi se,odma video ii begaj nakaj niven teritor.
Vaka se sluci pred 2 nedeli So $ dogovarame fight 15na15 doagat 100 dusi i brkat nekoj sto ne znaeme i nie na videoto koj go brkat,Zboruvat sme brkale $ a bukvalno nie sme na druga strana.
A oni begat nakaj mostot demek brkat $ ajahahah ja mislam deka ve razbrale Ckembarite kakvi picki ste i deka nemate mudaa.
A za video nema zbor 1ste.
Отпосле ли го запознавте коа јадеше ќотек, па му викате ела на слика со боксовите

Attachments

• Screenshot_20251210_223623_Chrome.jpg
    Screenshot_20251210_223623_Chrome.jpg
    113,7 KB · Прегледи: 227
pa kako bi se odvoile nie druga strana ovie druga strana nemozam da zamislam so lazete cello vreme

Знаеш ти многу добро кој беше тепан, прашај го како молел на мостот на плоштад и се колнел у све што постои дека не е шверцер, а прашај ги и другите камермани што сте ги ставиле да снимаат двајцата со него што беа како си поминаа и зошто кога сте не виделе дека сме 100 души сте избегале во мавровка?
И поздрави го другар ти Ф. Чаир, културно му било врзано шамар и му било речено каде да се најдеме, прашај го зошто наместо да дојде таму отишол во станица да пријави? Пренеси му и дека нареден пат нема да помине толку лесно. Пички сте биле отсекогаш и ќе останете

A kako se desilo ova ustvari? Ja pogodile so predmet?

Ова е резултатот на тоа што го почнавте кога фрлавте со бакљи кон обична публика во два наврати, и во вториот за малку ќе погодевте исто девојка на минатото дерби во Јане Сандански. Сељачана неизживеана, голем срам и за членовите на мојата група денеска кој потпаднале на вашето ниско ниво и гаѓале со предмети накај обичната публика каде што на телевизија видовме дека голем број ја сочинуваат и девојки и деца и фамилијарни луѓе (секоја чест за тоа, само на шиптaрски манифестации има исклучиво мажи). И тука ќе ги избегнам битолските изговори од типот на "ама имаше луѓе со реквизити на чкембари кои провоцираа" или "и они нас не маваа" (а кое патем сум сигурен дека било вистина), ова е голем срам и ова НЕ ТРЕБА повеќе да се случува - навивачи да маваат каде што стојат обични фанови - БЕЗРАЗЛИКА НА СЀ!

Со Кумани ни ги подувте јајцата тука дека сте бркале неколку деца кои којзнае како се нашле таму - иако ви беше потенцирано од нив дека излезот бил забранет за нив од сала - сега кога бегате во свој град и има видеа за тоа - изговори "во кој филм живејте со ветерот се бркате".
Во Скопје кога ве нападнавме и покрај бројчаната надмоќ на ебр - месец дена стававте чешли за коса тука и се исмевавте - а сега "не сте свесни колку полиција имаше не потиснаја".

Еви ви една дупка и скријте се во неа до некоја наредна средба - кај што ќе ви треба по се изгледа уште поголема дупка, како што тргнале работиве:kuracc:
Не другар и кај вас и кај нас има петарди шо не размислуват , јас ја осудив ситуацијата со баклата со една разлика која и сама ја знајте дека таму има дечки од комити кој кур барат незнам. Разликата е шо вие бевте “културните” а ние сељаците уствари раскрвавивте чупе. Мавате по обична публика а добро знајте дека нема никој навивач таму. Доста со лицемерноста

Навивањево 99% пушење беше. Срам ми беше на тв дома со фамилијата што ја гледам утакмицава. Разбирам да има неш вулгарности окс, ама 60 мин да ти е навивањево со пушење, резил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom