ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сме вардар филм немаме навика да снимаме а стварно некогаш има потреба, и не ти треба видеото, прашај ги тие шо беа вкола, освен ако не си бил и ти со нив. Од старт беа 4 коли по минимум 4ца внатре, 16 души, наспроти ние ~20. На плетвар излегоја 3 коли, четвртата ваљда била понапред поназад, избега од видикот

Najgolem komita vie batetio so sin mu so idi sam vo Bitola vo nekolku navrati. Sepak mislam mnogu rizikuva dete da go pikas vo vakvi guzvi
Прав си.плус паметно ги крие таблиците со гранки,ама оди на ризик со малиот, респект за батето.

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Видео напраено кај шо гори бакла а во позадина ништо, дури излегват Комити од бусот, овие 5те веќе беа разбркани кон салата. Ама ете видео се напрај “хаха пораз бегате” ѓупски лаги, а допир ниту со очи имаше.
Него, после то стига инфо дека скопски коли се заприметени на исклучвање од бт, се организираме 40тина души и тргаме, во меѓувреме ни стига слика од бензиската на тополчани, се убрзва и дел од екипата застанва на плетвар дел позади. Истите коли се начекват Плетвар, пробавме да ги стопираме, дадовме сигнализација и со бакла ама ќе бевме прегазени, две коли заминват и избегават ете тие знат како, една влегва во клинч и е забарикадирана со возење, истатс беше пуштена по некој км возење. Тие шо беа во колите слободно прашајте ги па демантирајте.
Избегнат судир на приближно исто бројка, 15тина/20 против 4 коли.
Ние бевме соочени директно со вашите членови откако го пробивме полицискиот кордон и почнавме да трчаме накај нив. Помеѓу нас немаше ниту еден џандар .Еден од нив застана запали бакља и виде дека е сам и он почна да бега. Реално интересно ќе беше да застанеа ама тоа е повеќе муда за следен пат.

Залетани по шкодата ја испуштивте вистинската кола (ја лапнавте замката), спремни ли сте да го затвориме денот како што треба?

Тик…так…тик…так…

Не сме вардар филм немаме навика да снимаме а стварно некогаш има потреба, и не ти треба видеото, прашај ги тие шо беа вкола, освен ако не си бил и ти со нив. Од старт беа 4 коли по минимум 4ца внатре, 16 души, наспроти ние ~20. На плетвар излегоја 3 коли, четвртата ваљда била понапред поназад, избега од видикот
Абе до каменоломот ги бркав со 160 замисли не можев да ги стигнам,Иџе треба пехар да му дај

Прав си.плус паметно ги крие таблиците со гранки,ама оди на ризик со малиот, респект за батето.
Za vakvi raboti ne ni treba muabet mislam da pravime, sto mislis ti? Zosto skopje ima 300 bitola tablici dnevno sto gi gledam, a i pozbavam bitolcani so deca sto navivaat za pelister? Spustete ja topkata, deca ne spominjajte!

На видеото ваше има џандари, цел парк вриеше ПЕП, дечките веќе претходно беа растерани од ПЕП, кој си бркал ти не знам. Ама чим си пробил кордон и немало полиција и сте биле блиску, зошто не си продолжил. Дај не заебавај доста е со детски муабети и сатисфакција на форумот. Најрелевантно видео кај шо одредена група бега и то со трчање на назад е то во Новаци, се друго не е ни за јавно обелоденување.

Како сакате да дојдеме до судир кога како пички сте застанале и со камења мавате? Бидете мажи барем еднаш дајте да се истепаме, и кажете дојдете на плетвар да се тепаме, испод нула сте, али тик… так… спремни ли сте да ја затвориме вечерва?

Како сакате да дојдеме до судир кога како пички сте застанале и со камења мавате? Бидете мажи барем еднаш дајте да се истепаме, и кажете дојдете на плетвар да се тепаме, испод нула сте, али тик… так… спремни ли сте да ја затвориме вечерва?
Ајде јас ве бркам до Раец па да неќам да ја затвориме,повели ајде

Za vakvi raboti ne ni treba muabet mislam da pravime, sto mislis ti? Zosto skopje ima 300 bitola tablici dnevno sto gi gledam, a i pozbavam bitolcani so deca sto navivaat za pelister? Spustete ja topkata, deca ne spominjajte!
sostore napren ti be
so sme nie kamermanite od mtv da snimame? mu rekov na vrakanje na site deka krivo mi e tel so ne go izvadov da snimame bas poradi ova eve se zapna isto pa isto
eve ti kazvam i kolite skoda bela karavan skoda uste edna i golf bel 7 .. 4 koli bea drugata ne ja ni zaprimetiv .. prasaj si gi niv so bea vnatre pak ti kazvam se blicase se zapali bakla golfot bese opkurzen samo na gasta se davase i bese ostaen posle nekolku km ne bidi naporen isto pa isto tebe ke te spamame ovde osvem ako ne si ti vozaco

Ние бевме соочени директно со вашите членови откако го пробивме полицискиот кордон и почнавме да трчаме накај нив. Помеѓу нас немаше ниту еден џандар .Еден од нив застана запали бакља и виде дека е сам и он почна да бега. Реално интересно ќе беше да застанеа ама тоа е повеќе муда за следен пат.

Немој, бе, за муда! До тунелот ве бркавме — ќе се отепавте некаде по пат. Повторно иста приказна паксамо една кола оставивте на цедило. А со кој памет, тргнувате со коли во Битола па после бегате? Од каменковци во тркачи се напрајвте :) туку да прашам кај е тој од кумани шо пушеше, да не снема интернет пилиштарот.

Немој, бе, за муда! До тунелот ве бркавме — ќе се отепавте некаде по пат. Повторно иста приказна паксамо една кола оставивте на цедило. А со кој памет, тргнувате со коли во Битола па после бегате? Од каменковци во тркачи се напрајвте :) туку да прашам кај е тој од кумани шо пушеше, да не снема интернет пилиштарот.
Каменковци рече ха ха ! Добар друже преиспитај се што напраивте пред 2саата, уствари не знам дали си бил ти може не си бил си се упичил, али прашај си ги другарите

sostore napren ti be
so sme nie kamermanite od mtv da snimame? mu rekov na vrakanje na site deka krivo mi e tel so ne go izvadov da snimame bas poradi ova eve se zapna isto pa isto
eve ti kazvam i kolite skoda bela karavan skoda uste edna i golf bel 7 .. 4 koli bea drugata ne ja ni zaprimetiv .. prasaj si gi niv so bea vnatre pak ti kazvam se blicase se zapali bakla golfot bese opkurzen samo na gasta se davase i bese ostaen posle nekolku km ne bidi naporen isto pa isto tebe ke te spamame ovde osvem ako ne si ti vozaco
Nie 10 koli bt zastanavme radi muabetive , sramota a vie od doma ili pred koperacija si pisuvate a

Па ајде бе пичко, дајте ајде кога сакате да се тепаме на некое место неутрално?
Абе дунде ако сакавте да се тепате ке застанавте ко мажи, и вака прифакјаме одбери место и колку дунди ке бидете,можи вие поќе зошто сте понежен пол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom