ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не коментирам за инцидентот пошто не сум бил, ама туѓ срам ме изеде од ликот што завиваше на микрофон 60 минути. Пуши пуши се изнавика за цел живот. Катастрофа навивање од чкембари.

Аиииииии , рикверц јадење па уште муда мрсење. Којоите најбрза подруга на тифо сцената
Со колите оти не застанавте бе ни џандар имаше ни ништо. По 100 метри застанвате со автобусо и се тепаме против цело ебр

Ckembari besva prvi za sve na forum sg nekako gi nema..izgleda jos begav po Bitola kriev se u svoj grad.
Komiti respect
Шо напрај пушење на јавна сцена бетер од оние од Охрид се напрајвте, уште Комити и Чкембари не го објаснија инцидентот ти брзо брзо да го земиш усно :facepalm:
Убо дерби катастрофа што толку доцна ги донесоа всала Комити, се супер само репертоарот на песни пак во 1990 застанат Анти Ск и против Битола

Како прво оти не застана голфо со штипски таблици? Таман ситуација 5 на 5.

Вие врвите ние тука сме пред император на широкото сите не видовте, бакла се запали и директива кон вас. Застана последниот автобус 100 метри после кривината а можеше многу порано да застанат колите пред император на широкото дур немаше џандари. После полека кон вас идиме со бакла во раце и стојме на линија не тргнувате 5-10мин, од двете страни џандари ние пак ви стојме се додека не не притиснаја во обрач. Време на траењето на цел настан 20мин.

Со ова докажавме дека можевме да фрламе камења но сепак дојдовме со голи раце.
Која бакЛа гори 20мин брато?
За другарче прашувам чисто

Што не се јавевте да застанеме како што треба ферски туку како глуви кучиња и пак пораз добивте.
Немате муда вие да се јавите како нас летово кога ви баравме 4 на 4 и тоа на новиот воЏа 19 годишниот што вика не ме гибајте па после не бе отидовме више не може да застануваме 2 пати кај Велес ќе летнеше ќе го имаше на вести

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom