ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување

А вие ни толку на прослава од "40 години постоење" на нг и 80 години на клубот…
Автоматски споено мислење:

Повеќе души во Полска него во Бт на прослава :icon_lol:

“Голем град е Скопје ти требат 2 бусој да смениш за да стигниш до дром, да потрошиш пола ден плус имаш 50 настани народот е заситен”-Сајбер Сабја 14.10.25 :icon_lol:

“Голем град е Скопје ти требат 2 бусој да смениш за да стигниш до дром, да потрошиш пола ден плус имаш 50 настани народот е заситен”-Сајбер Сабја 14.10.25 :icon_lol:

jebi ga sekoj so svojte problemi, skopje e metropola pa e tesko da se stigne plus repka vcera, dzambazov vecer i red drugi raboti...

od druga strana seljacite ne mozat 500 karti da prodadat od dadeni gratisi i faktot deka salata e od minatiot vek so kapacitet kako kokosarnik...

Абе никој не негира/л мала бројка, вие со организација од неколку месеци, молење и колење, не можевте 150 души да соберете на прослава и јубилеј, па си измисливте "тивок бојкот". Три дена ве нема никаде, па сеа како заебавате некого, а реалноста е дека се посравте како врабец на тазе перена кола.

jebi ga sekoj so svojte problemi, skopje e metropola pa e tesko da se stigne plus repka vcera, dzambazov vecer i red drugi raboti...

od druga strana seljacite ne mozat 500 karti da prodadat od dadeni gratisi i faktot deka salata e od minatiot vek so kapacitet kako kokosarnik...
Реалноста е дека да не беше Пелистер последните 5 години салата на мзт немаше никогаш да ја наполните, со Охрид не се појавивте оти сте свесни дека ќе бевте на ниво на Улави Виница, плус Борис Трајковски е од другата страна на Скопје а членството на Комити воглавно е сконцентрирано во Зеленикво,Драчево, Илинден, Лисиче надвор од главното градско подрачје да не речам сељаци од по нивите на Скопје.

Реалноста е дека да не беше Пелистер последните 5 години салата на мзт немаше никогаш да ја наполните, со Охрид не се појавивте оти сте свесни дека ќе бевте на ниво на Улави Виница, плус Борис Трајковски е од другата страна на Скопје а членството на Комити воглавно е сконцентрирано во Зеленикво,Драчево, Илинден, Лисиче надвор од главното градско подрачје да не речам сељаци од по нивите на Скопје.

realnosta e deka ste selani sto go izgubivte rejtnigot na makedonskiot rakomet sto vardar go izgradi. cigani od bairo sto nemoze da se pomirat deka se nebitni.

salata se znae koj i za kogo ja izgradi i vo kakvi boi si e, toa sto ti si edno bedno zavidlivo selance si e tvoj problem. i da ne ima od site NASELBI na skopje. tie sto gi nabroja se las vegas za vas, blisku do aerodrom, bolnici i se sto treba... ne daj boze da se zapalite utre ke treba do skopje da ve vozat da vi pomognat be bedo edna seljacka

Последно уредено:
Еј жив бил овој со аутизмов, само малце подбаци со аналитиката, обично зумираш и кажуваш кој е депилиран, избричен, итн итн. Те молам немој да забушаваш во идните постови.
Далеку сме ние од no. 1 - кај можеме со групи кои ги нема(ло) по 5-10 години па се одма најдобри и кажуваат како стојат работите, или пак со оние кои им се одлепува најлон/корео со листови од средина на тетратка/песни од 90-ти хех.

Како успеа се да погодиш!? До каде стигна со проектилот шо ќе ни го фрлиш у сала коа ќе доеме БТ? :ROFLMAO:

Сто пати дискутирана тема, туку нема за што да се фатите за да се искупите за вашите мизерни изданија на единствениот спорт кој се вреднува навивачки во светот, па ќе го вергламе истото.
На спортови во сала се навива од забава, по потреба, за навивачки дуели.
Сесвете е тим на рамниште на Тинекс Пролет, никаков интерес не предизвикува, искрено мислев дека нема ни да се навива. На другите два дуели сигурно ќе има повеќе публика, ама тоа нема шанси да е иста бројка како на дербито од причините кои ги наведов горе.
Ако ви е толку сатисфакција дека со Барса и Гог Гудме ќе бидете повеќе отколку ние со Сесвете, go on, честито :D

Замисли сто години баравте репрезентација да игра во Битола, ви дојдоа младинците на Италија, не го наполнивте стадионот. Се заситиле луѓето од ракометот. Ејјјј, се заситиле од три пати во ЛШ што играле, без никаков успех. А што да кажеме ние? :D
Некои работи се преочигледни за да се коментираат, освен ако треба непотребно да се натегаме по страниве.

Единствено што е очигледно е дека поради состојбата во клубот, ни паѓа бројката на фудбал. Изданијата се топ, ама бројката е за критика. Ама па и со таа бројка пак сме убедливо најбројни, што доволно говори за сцената.

Последно уредено:
Сто пати дискутирана тема, туку нема за што да се фатите за да се искупите за вашите мизерни изданија на единствениот спорт кој се вреднува навивачки во светот, па ќе го вергламе истото.
На спортови во сала се навива од забава, по потреба, за навивачки дуели.
Сесвете е тим на рамниште на Тинекс Пролет, никаков интерес не предизвикува, искрено мислев дека нема ни да се навива. На другите два дуели сигурно ќе има повеќе публика, ама тоа нема шанси да е иста бројка како на дербито од причините кои ги наведов горе.
Ако ви е толку сатисфакција дека со Барса и Гог Гудме ќе бидете повеќе отколку ние со Сесвете, go on, честито :D

Замисли сто години баравте репрезентација да игра во Битола, ви дојдоа младинците на Италија, не го наполнивте стадионот. Се заситиле луѓето од ракометот. Ејјјј, се заситиле од три пати во ЛШ што играле, без никаков успех. А што да кажеме ние? :D
Некои работи се преочигледни за да се коментираат, освен ако треба непотребно да се натегаме по страниве.

Единствено што е очигледно е дека поради состојбата во клубот, ни паѓа бројката на фудбал. Изданијата се топ, ама бројката е за критика. Ама па и со таа бројка пак сме убедливо најбројни, што доволно говори за сцената.
Не се наполна стадионо со Италија? Сериозен сии ?
Шо сакаш си збораш.
Ве крена свињата демек скандирате против него а од страна ве истегнаја за уши да сте мирни оти ке јадите по пичка.
Ке се нафатират со местени утакмици во (северџанската албанска) лига плус некоја банка од Европа и пак ке ве шутнат 2ра лига.
Ќе бидите 100 души на крст,Мацари се игра далеку му е на селанчината да идат на утакмици.
Некако многу тивок ми беше пред некоја година сега да те чита некој кизнај шо група сте ќе се замисли.

Не се наполна стадионо со Италија? Сериозен сии ?
Шо сакаш си збораш.
Ве крена свињата демек скандирате против него а од страна ве истегнаја за уши да сте мирни оти ке јадите по пичка.
Ке се нафатират со местени утакмици во (северџанската албанска) лига плус некоја банка од Европа и пак ке ве шутнат 2ра лига.
Ќе бидите 100 души на крст,Мацари се игра далеку му е на селанчината да идат на утакмици.
Некако многу тивок ми беше пред некоја година сега да те чита некој кизнај шо група сте ќе се замисли.

Да, сериозен сум. Ете ти линк од целите утакмици. Со цела кампања, не е исполнета главната трибина ни со Италија, а да не коментираме со Ерменија.

Друже, над 30.000 мислења имам на форумов, од нив сигурно 25.000 минимум ми се во спортски и навивачки теми од 2007 досега. Дали стварно мислиш дека ме немало претходниве години по темиве? Којзнае со кој си ме смешал ;)
Сум критикувал и кај нас и кај сите што заслужиле критика.

Greshka si , Kisela Voda , Kapishtec , Vodno , Chento, Madzari,Karpos , Novo lisice, lisice e jadroto a doagjaat po nekoj dechki i od ovie mesta shto gi spomna ti

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom