Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не би да се навраќам на тему назад, и не би да коментирам али чисто да не се ширив дезинформацие.
У Куманово Комити Ченто бесва сами дошле и од автобуску до салу бесва се на неколко места потпишале и треба да ги прашате како су прошле, и чиви пете ударасва у гузицу.
Сабер Мабер како и да е, верују дека не си бија присутан на ваше последно гостување у Куманово, куде што бесте га пола Скопје довеле под вашу заставу од што не ви беше стра и цивилна која беше сс вас да ве заштити.
Да не ги уведују Фемили у исту причу али прашајте ги и њима, исто га направисва и под чиву заштиту бесва (читај полициска цивилна) кд пола трибина на Кумани заврши у станицу.
Иначе Србија никој не е скандираја да не шириш муабет и људи кои ве нападнсва на улаз бесва бивши Кумани. (дека никој не ве нападна) Тој га има и на видео.
И не ме влечите за език , храброст и акцие, како дечки од 1300 град не сте никад имале.
Прашајте ги Кохорс (цпб) кога копирсва и на кога дркасва у тој време.
И молба да не ми никој одговара јер на форум су мал број на људи од Скопје компетентни да одговорив. фала и свако добро
Se vide koga sipcite odat po ulici i pcujat srbi i srbija ovie kucz gi nema nikade, dodeka Kumani se izlezeni na ulica i pravat akcii zatoa sto e niven grad.е добро де, голему чудо, нека пробаат нешто српско да нападнат ке видиш што ке им се деси
#ДелијеКуманово
и не ги замарај чекаат Србија да даде гол против Албанија да прослават вечерва.
Vo koja smisla poozbilni ?Колку и да јадеме гомна против нив, колку и да ги мразиме далеку се поозбилни од Кумани и многу други групи на оваа сцена, самиот факт што постојат околу 20 години во контуитет го кажува тоа…
Се пратите бе признај дека имаш уклучено нотификација да ти стига Чкембари пост ко ќе клатКако ви помина тим билдигот во најјаката термоелектрана
Али ова е брат 5 минути после крајот, они беа поише у тек на утакмица. Загрев.
vrska nema sporedbava so dobiena utakmica le rakomet so ssesvete ili sesvet kako i da se vikaat ne gi znaaat ni u croatia vie imavte malce poise od ova na proslava na fK pelister najavuvana so mobilizacii dur od polska
Или : Sot Kercova, naser Kumanova.кога извадија парола за Кичево, а дека вие сте следни.
Ако мене лично некој ме прашува како македонска поддршка најмногу треба да им се даде на Војводи и Кумани да можат до крај со орките да се изборат, но ние сме таков ТАПА менталитет мене ми е добро многу ми е гајле за Војводи и Кумани ... За жал.Se vide koga sipcite odat po ulici i pcujat srbi i srbija ovie kucz gi nema nikade, dodeka Kumani se izlezeni na ulica i pravat akcii zatoa sto e niven grad.
KUMANOVO E MAKEDONSKI GRAD. Pozdrav do Kumani
Автоматски споено мислење:
Vo koja smisla poozbilni ?
Vo Kumanovo dominiraat Kumani u sekoj slucaj.
Postojat 15 16god zatoa sto imaat nekakva si podrska od srbija i zatoa opstanuvaat ali brojkata im e mnogu mala( citaj 30 40 aktivni max )za razlika od Kumani.
Ооо вие богови на Мактифо Сцената што една кореографија не знаете да извадитеАли ова е брат 5 минути после крајот, они беа поише у тек на утакмица. Загрев.
Za vas bez gajle . Nego tivok bojkot praevte na proslava 40 god ?