Tiesto

• Креатор на темата Креатор на темата Clen 7
  • Време на започнување Време на започнување
Bash toa zborev okolu folkerite... Ne ti se bendisuvaat. Znaes zosto? Zosto gledam na druugite temi slusas folk, bugarski i makedonski i pop sranja... A od posledniot album Elements of life ima najbogata melodija i najbogati padovi od site, pa potoa In the dark odlicna pesna so odlicen vokal, sweet things, break my fall so glasot na Brian Transeau (edna od najdobrite), dance 4 life, carpe noctum... Masterpieces.

Се чудев јас долго време од тоа ли или не е од тоа (BORED)

electrochoc od garnier e odlicna.. ja procitav. Sekoj muzicar ili ljubitel na elektronskata muzika mora da ja procita.

A okolu Tiesto... Tiesto e odlicen ama poradi toa so pocnaa da go slusaat i kafandzii i folkeri i ne znam so, sea go praat nula i sl. Gi molam site folkeri da ne go rasipat i ovoj genre vo Makedonija. Neka si ostane underground za malkute sto slusaat trance i elektronska muzika voopsto.

Респекат за тоа со фолкерите и кафанџиите.
Некој ,,фраер,, ќе ми реќе еј Тиесто го слуша комерцијала. Е добро е бе да ти е..м тоа, неговата музика станала комерцијална од многу јасни причини - Затоа што е многу добра и брзо прифатлива. Мене лично многу ми се свиѓа, ама Давид Моралес е нај топ ДЈ.

ПВД прајт ептен тешки трансој,
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Штета што живееш далеку од Скопје, инку ќе те носев кај дедо Раџа Рам (највеќе популарност стекна под името 1200 micrograms).
И да кажам дека се одјавувам од темава.
Ојдов да слушам реге.

ок де не мислев толку тешки хехе... ама сепак е ептен транс

па да со kikisuperman се согласувам новиов албум е закон... има најјака музика... старите хитови си се скорс ок ама новиве се уште појаки... а инаку поракава од kikisuperman да не го расипуваат жанрот е скрос во право... а инаку за подобри дј можда има... ама не ми се вервит инаку: ПВД прајт ептен тешки трансој, ATB има повеќе музика ко за опуштање, Armin Van Buuren е нешто слично со Тиесто, инаку ако не знаеше имаат некој 2-3 миксови заедно...

Сигурно не си го слушнал Paul Van Dyk доволно, јас знам дека не прај psy транс, a na Tiesto послдниот албум има навистина предобри Vocal Trance , само има преголема конкуренција.

па да ПВД сеа почнав во последно време да го слушам ама земи ги ти хитојте: Love From Above, Avenue... од старите... то мене ми личит на мнооогу јако... а инаку и ПВД е супер дј... а најпоќе ми се свиѓат она Global Clubbing Redezvous од ПВД и Тиесто

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Штета што живееш далеку од Скопје, инку ќе те носев кај дедо Раџа Рам (највеќе популарност стекна под името 1200 micrograms).
И да кажам дека се одјавувам од темава.
Ојдов да слушам реге.

Респекат за 1200 Микрограмс. Ако си ја слушал од нив Rock in to the future. Нема боље трака од таа, мада е стара.:vozbud:

ни Tiesto ни PVD ни ATB. Бабура е најбоље :pos2:

Tiesto imat zakon hitoj od porano ama vo posledno be nemat nekoja jaka pesna...

ја мислам дека ти Оливер не го слушаш сеа Тиесто... пошо најновиов албум ги имат едни од најјаките трансој шо Тиесто некогаш ги напрајл...иииии 50% од албумот е Вокал Транс ама и другите песни се закон: He's A Pirate, Elements Of Life, Carpe Noctum, Driving To Heaven, Ten Seconds Before Sunrise, Bright Morningstar.

Па ги иам бе чоек слушано новиве песни и не ме бендисвет..
Озбилно, порано појак ми беше чоеков ама сеа некако досаден е

па шо да ти прам ако не те бендисвет не зборви за инет

Убо не пишам поќе на темава... Ако не смеам да кажам мое мислење. Ја ти кажав шо мислам...
Еве за да си задоволен: Песниве нови се прејаки. Никваш подобри ни имало ни ке има. ПОззз

потполно се согласувам со ОливерТ! помирисе... сеа тиесто(тесто) sux :)

сам кажа еден куп подобри дји од тесто... ! факт е дека тончи беше во право... тиесто само лепи басови и лупови... и не требит талент за то... туку скап софтвер :) ! и на стара слава се вади тесто друже :)
:oftopic: John Bon Jovie said: Bring me a bunch of normal kids and i will make superstars of them with today's technology in studios ! иста прича со тесто бате :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom