Tiesto

• Креатор на темата Креатор на темата Clen 7
  • Време на започнување Време на започнување

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Mene licno mi se dopagja kakva muzika pravi.Traki sto bi gi odvoil se:Od noviot album-Elements of life,Sweet things i Everything, a od postarite moze Love comes again,Just be,Lethal industry,Illusion,Comming home, Suburban train........
Kazete sto mislite vie.

ПРОТИВ! Тоа е се што имам да кажам :)

Love Comes Again, za taa pesna se pretvaram vo maski striptizer :) hehe ozbilno

Jas mislam deka Love comes again e pesna koja e najdobra i koja ke si ostane hitce i drugite mu se dobri,ama ovaa nekako mi e naj naj od site i mnogu si ja sakam.

DJ Tiesto е закон. Тој во техно музиката е како што беше Шумахер во Ф1.

Чекајте, не беше Tiesto „хаусер”?? :|

Добар диџеј со заразни песни што влагаат во уво и што преку ноќ стана славен па почна се што оди на две нозе да го слуша...како и да е respect за човекот што ја стави Македонија на последната негова светска турнеја

Na vremeto bese zakon sega so znam nekako mi se zdosadi negoviot stil .

Gledam deka Love comes again vi se sviga, mene licno ne mi se ic svga taa pesna, posto e pesna, traffic e super. A tiesto kako pojava ne go obozavam nesto posebno, porano bolji bese da se razbereme:helou:

Добри траки има чоеков ми се свиѓаат траките што ги прави :) закон е

пааа народе... се мислев подолго време за да напрам тема... ама ајде... сега е напрајв па пишете... дали ви се допаѓа Тиесто и музиката негова??? и некој други работи

СУпер е !! ТОпови !!

Ќе отвори сеа некој тема за мене ?

Мислам дека има тема за Тиесто, најди ја,
лично мене не ми се свиѓа нешто ептен Тиесто. Има некои 2-3 добри траки ама оние од порано, овие новите не ми се свиѓаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom