TIESTO во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата cool_piksi
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2007
Мислења
9
Поени од реакции
0
Ve molam dajte mi sigurna informacija, jas slusnav demek ke dovagal na 4 maj...

neznam dali e sigurno ili e spekualcija citnav nesto na kadevecer.com.mk ama na oficijalna na tiesto nema

Pa i jas gledav na oficijalnata strana ama tamu mu gi pisuva samo pokrupnite gostuvanja. oie pogolemi gradovi. Ne veruvam deka Skopje ke go stavat vo schedule. Daj boze da dojde, jas odam pa ako saka 100 evra neka e kartata

Да, ќе доаѓа. Има ваква тема. Дајте малку време да се среди официјалната на Тиесто, ќе биде потврдено. Исто беше и за Пол ван Дајк. Скоро месец помина откога журката беше најавена за да биде презентирана на официјалната страна.

ne be zurkata mu bese najavena odma na oficijalna

4 maj kartata nema sansi da bide poskapa od 1000 ama ako ja zaebi rabotata ko minatiot pat ebati zurkata samo 1 h .30 min pustatse

Pa sigurno i ovoj pat ke bide taka, ke pusti nekoi nasi da si napravat reklama, on ke si napravi eden set od saat i polovina i ke si odi so poln kofer pari, ama toa vreme dodeka pusta on ke bide magicno. ZAKON E

Дефинитивно ке биде на 4 мај,само јас за жал нема да можам да одам:(

Над 1000, не знам точно.

Sebastian напиша:
1000 денари. Во весник прочитав и на интернет. А на врата незнам колку ќе биде и дали воопшто ќе има карти на врата.

Jane напиша:
1000 денари. Во весник прочитав и на интернет. А на врата незнам колку ќе биде и дали воопшто ќе има карти на врата.
Fala za info.
A da ne znaes kolku e za Gotan Project?

Sebastian напиша:
Fala za info.
A da ne znaes kolku e za Gotan Project?
Е тоа незнам:nesum:
За тиесто дека имам 3 гратиси па гледав чисто информативно колку вредат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom