TIESTO во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата cool_piksi
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
F.A. напиша:
Ej aj fala :) Ja sea pijam kaj drugar pa posle Tiesto ! :D

Епа убаво да си поминеш. :helou:

Ја сакав да идам ама еве на никој не му се дава 1000, а и плус ако е во Колосеум значи ќе има газење ко на Matthew Dekay а може и бетер. toae:

Абе како си поминавте вчера? Ние што не отидовме чекаме реакции, импресии, впечатоци.... :)

Jas samo sto stanav, uste me bolat noze. :( Inace super bese, epten dobro, mozda na saem ke bese uste bolje ama i vaka bese top. Epten bese guzva ama pak se fakase mesto za igranje. :D I epten ama epten bese toplo ! :)
Inace sVe na sVe extra bese. :P

Во весник прочитав дека официјално до вчера биле продадено само 1000 карти.:toe: А Тиесто планирал во својата турнеја да не настапи пред публика помала од 15.000 али тоа е. 1000 денари е многу.

Jane напиша:
Во весник прочитав дека официјално до вчера биле продадено само 1000 карти.:toe: А Тиесто планирал во својата турнеја да не настапи пред публика помала од 15.000 али тоа е. 1000 денари е многу.

Epa sea jebiga. :( Ama vazno top bese. :)

Dal imozhe nekoj da bide ljubezen i da dade NOVINARSKI prikaz, t.e da opishe kako bilo, da "nacrta" za tie shto ne bile?

Misirkov напиша:
Dal imozhe nekoj da bide ljubezen i da dade NOVINARSKI prikaz, t.e da opishe kako bilo, da "nacrta" za tie shto ne bile?
Eh sea novinarski... Ja bev ama kako da ti opisam novinarski? :P

a kade bese? Koloseum??? jas mislev deka ke bide na saem, abe mn skapo bese, me zaebaja zas planirav da odam ako bese max.do 700den. ajde kazuvajte kako bese?!

Јас ќе ви опишам како беше. Влегов околу 24.15 минути и имаше веќе голема гужва значи скоро сите што имаа купено карти веќе беа внатре. За загревање на публиката се погрижи DJ - Бабура. Тиесто своето шоу го започна околу 24.47 минити. Јас до сега таква еуфорија не сум доживеал во својот живо кога се појави Тиесто на сцената, врискање и урлање, едноставно многу ватрена атмосфера ако можам така да се изразам. Затоа погледајте едно 3-4 минути видео клип сниман од мојот мобилен за тие што не биле да ја осетат колку толку атмосферата што беше вчера.

П.С. ако пак дојде Тиесто во Скопје јас обавезно идам

F.A. напиша:
Jas samo sto stanav, uste me bolat noze. :( Inace super bese, epten dobro, mozda na saem ke bese uste bolje ama i vaka bese top. Epten bese guzva ama pak se fakase mesto za igranje. :D I epten ama epten bese toplo ! :)
Inace sVe na sVe extra bese. :P

Ete u kratki crti od moja perspektiva. :P Samo nekoj treba da procita. :helou:

Еве ви малку поквалитетни ведо клипови од вчера

Луге беееее, ми се плака кога ги гледам клиповите, секогаш ќе се каам што не отидов...
ak.gif

Zote - kje bide ubavo da napishseshvo naslovot na tvoite klipovi kade e Club Colloseum (Skopje, Macedonia). Site drugi video klipovi kazhuvat kade se naogja klubot (vo Dalas, vo Meksiko itn).

Misirkov напиша:
Zote - kje bide ubavo da napishseshvo naslovot na tvoite klipovi kade e Club Colloseum (Skopje, Macedonia). Site drugi video klipovi kazhuvat kade se naogja klubot (vo Dalas, vo Meksiko itn).

Дечко, последните три клипови што ги постирав на форумот не сум ги снимал јас ниту сум ги ставил јас на youtube. Таа примедба треба да му ја упатиш на дечкото што ги има стваено клиповите.

ZOTE напиша:
Дечко, последните три клипови што ги постирав на форумот не сум ги снимал јас ниту сум ги ставил јас на youtube. Таа примедба треба да му ја упатиш на дечкото што ги има стваено клиповите.

Pa ne si ti istiot Zote od YouTube? :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom